Tuesday, June 13, 2006

Studeren

En nu gaan jullie even niets van mij horen... ik moet namelijk studeren!
Examen Spaans maandag 19 juni! Mondeling & Schriftelijk...
Si si, estudio Espanol en Malinas. Es muy dificil.(sorry kan hier de juiste accenten niet zo direct vinden).

Ook dat moet ik nog proberen te vinden in LA: Spaanse les!

Hasta la semana proxima!

2 comments:

saskia said...

Kristine,

ik heb een andere vraag. Ik en mijn man verhuizen eind van deze zomer ook naar Los Angeles. Nu ik zou graag weten of jullie een verhuis firma hebben gebruikt voor een paar spullen naar de andere kant van de grote plas te brengen. En zo ja, welke was dat en waren jullie daar te vreden van.

Voor de rest zal ik je vertrek en aankomst nauwkeurig volgen. Zodat ik weet welke ervaringen je allemaal meemaakt.

Tom, hier is nog een zeer nuttige blog, met allerlei links naar antwoorden op je vragen: http://annsgazette.blogspot.com/.

Hier in belgie kan je altijd bij vlamingen in de wereld terecht, voor contact gegevens van hun leden (vragen wel altijd eerst geld voordat ze informatie geven). Persoonlijk zou ik het eerder via de blog proberen die ik je gegeven heb.

Groetjes,

Saskia

kristine@BackinBelgium said...

Om te antwoorden op de vraag van Tom, vraag het aan Ann (zoals in commentaar van Saskia staat). Zij wonen al meer dan 1 jaar daar en op haar blog staan adressen van blogs van andere Belgen. En 't zijn supertoffe, sympathieke mensen!

Om te antwoorden op Saskia's vraag. Neen wij verhuizen niets maar gebruiken ons relocation budget om alles nieuw te kopen ginder. Wij hadden navraag gedaan voor prijs van verhuis per container bij Arthur Pierre en dat zou ons zo'n 8500 Euro kosten. Niet echt goedkoop dus... maar dan was alles ook ginder. Wij wensen liever nieuwe spullen te kopen, oa bij Ikea (mooi en goedkoop).
Succes met de verhuis en we zullen elkaar dus misschien in LA tegenkomen!