Monday, February 18, 2008

Dagje zeilen op de Pacific

Zaterdag hadden we bezoek van 2 Kroatische families met hun dochters. Het was weer een leuke boel... eten, drinken, dansen...
Heel wat minder was het op zondagochtend, want we hadden om 12u afgesproken om te gaan zeilen met een collega van Alain.
Al bij al viel het nog allemaal mee... Het was een mooie zonnige dag met voldoende wind (niet té veel) en we zeilden aan zo'n 4 knots.
Alain en François (beide hier hun skipper licence gehaald voor 30voet boten) konden hun hartje ophalen aan het roer van onze 30voeter, maar ook om de zeilen in juiste positie te brengen enzovoort...
François was vergezeld van zijn echtgenote Arpell (ik weet niet of dit juist geschreven is, het is een naam afkomstig uit India)... zij was héél leuk gezelschap!
Axelle was blijkbaar moe en viel op terugweg naar de haven in de cabine in slaap en werd pas weer terug wakker toen we bijna terug gingen aanmeren.
Blijkbaar had de zeelucht wel een zeer vermoeiend effect op ons allemaal, want in huisje Steenhouwer waren om 10u alle lichten uit en lag iedereen al lang in dromenland en dat tot 10u deze ochtend!
Vandaag is het namelijk een vrije dag "President's Day". Seffens ga ik, samen met Tamzen en haar dochter, met Axelle naar de nieuwe Hannah Montana movie (een 3d concert!). Alain die gaat langs het strand wandelen... lekker ontspannend!





En een klein filmpje met Alain aan het roer...


2 comments:

Anonymous said...

what fun !
hoe gaat het daar????
Wat een leven .
Alles ok?

Groeten,EMMA

De Martens in Pasadena said...

Uw blog is een heuse Party-blog aan het worden, Kristine. En dat voor mensen van jullie leeftijd!!?
Wij zijn toch serieuzere mensen zulle!!!LOL.....
Groetjes Nele