Monday, September 10, 2007

Het weekend eindigde met "Een nieuwe aanwinst"

Het weekend was er eentje (weeral hoor ik jullie in België zuchten) van genieten van de zon en een avondje uit naar mijn vriendin Gaby.
Zaterdag gingen we eerst naar de markt in Santa Monica en daarna nog even bij Gap om nieuwe lange broeken voor Axelle te kopen, daarna was het richting zwembad omdat we wat "oververhit" waren geraakt in de straten van Santa Monica.
Rond 18u werden we bij Gaby thuis verwacht voor een bbq.
We dronken er een lekker glaasje wijn, aten kip en ook vis op Iraanse wijze klaargemaakt (want Gaby's echtgenoot is een Iraniër). De kinderen keken samen naar een dvd die ik tegen de spotprijs van 4 dollar had gekocht bij Big Lots en de avond vloog voorbij.
Zondag zat ik al om 8u15 in de gym en na ons ontbijt kregen we Gaby en de kinderen op bezoek voor koffie en vooral om even uit te rusten van hun rollerscating trip.
In de namiddag stond het zwembad op het programma en rond 18u vertrokken we naar Lowe's (dat is een soort van Brico) waar we een bbq zouden gaan kopen.
De gasbbq's zijn hier namelijk stukken goedkoper dan in België en je hebt een zéér uitgebreide keuze. We hebben ons een 4brander gekocht in "stainless steel"... Oogt mooi en werkt goed, want uiteraard hebben we direct onze nieuwe aanwinst uitgeprobeerd gisterenavond.
En zo was het weekend weer véél te vlug voorbij.
Vandaag terug vroeg uit bed voor school...
Het 5de leerjaar geeft toch serieus wat meer huiswerk dan het 4de vind ik. Gelukkig hebben ze wel niets te doen tijdens het weekend.
Axelle moet tegen vrijdag méér dan de helft van de staten van Amerika kennen en ze kunnen aanwijzen op de kaart...
Inderdaad, mama leert dus ook bij terwijl Axelle wordt opgevraagd!
Nu donderdag is het al een dagje vakantie. JOEPIE...

1 comment:

Anonymous said...

Kristine,
Ben blij dat je ons hoort zuchten. Je moet niet vragen hoe stressie wij allen zijn !!! Profiteer er nog maar wat van zolang het duurt.
Elke dag vroeg opstaan om te gaan werken is iets minder leuk natuurlijk. (that's life)
Doedeloe,
Renata