Monday, September 24, 2007

Terugblik op het afgelopen weekend en vooruitkijk op het komende

Terugblik




Het afgelopen weekend startte vrijdagavond met het bezoek van Anthony en Aysheen. Hij is Fransman, zij is Turkse maar wel geboren en opgegroeid in Amerika en later in Frankrijk, waar ze Anthony ontmoette.
Een leuk en jong koppel die 'zo zot als een achterdeur' zijn van ons Axelle.
'Duidelijk klaar voor kinderen', zo zeiden wij hen na afloop van een gezellige avond.

De avond startte droog (ik bedoel daarmee het weer, niet de drank want die vloeide rijkelijk) maar eindigde SUPERNAT. Zo'n hevige regenbui (storm eigenlijk) hadden we hier nog niet meegemaakt. Het was niet meer mogelijk de overkant van het kanaal te zien (nog nooit gebeurd het afgelopen jaar). Vandaar dat we er ook gelijk wat foto's van hebben genomen, zie de foto bovenaan deze post.

Zaterdag was het echter al terug droog, hoewel toch nog wat grijzige lucht... maar het bleef droog. We vonden het echter geen zwemweer en dus trokken we richting winkels om wat Halloweenversiering te gaan kopen.
Uiteindelijk moesten we ons nog haasten om tijdig bij onze Kroatische vrienden, Jana en Puschka, te zijn. Daar werden we verwacht om Kroatische wijn te gaan proeven en te bbq-en.
Om middernacht, met veel te veel wijn achter de kiezen, lagen we in bed, voldaan dat het zo'n leuke avond was geweest. Ook voor Axelle was het een geslaagde avond want zij had hun dochter Nina om met te spelen.

Zondagochtend werd het een laat ontbijt, waarbij Alain zich nog eens van zijn beste kant liet zien door ons op pannekoeken te trakteren. NjamNjam...





Het was al snel laat en dus besloten we maar thuis te blijven in plaats van onze geplande daguitstap te doen.

Vooruitblik

Vooruitblikkend op het komende weekend, weten we nu al dat het ook plezant en druk gaat worden. Vrijdagavond ga ik op romantisch uitje met Alain... Axelle heeft een sleepover.

Zaterdag krijgen we bezoek van een Belgisch gezin... altijd leuk om naar uit te kijken. Zondag is iets minder leuk, want dan vertrekt Alain naar Europa op businesstrip.

Inderdaad Belgenlandje, Alain komt effe langs... dus al diegenen die een afspraakske willen: contact him ASAP... want hij is maar 1 weekendje ter plaatse en de rest van de tijd moet hij op kantoor doorbrengen.

Bookfairnieuws

Vandaag op school werden de verkoopcijfers bekendgemaakt van de boekenverkoop van de afgelopen week. Het was een recordbedrag van 14,750 dollars. Er was ook een soort van loterij waarbij Axelle een mooie poster heeft gewonnen van een ijsschaatsster. Vandaag werd heel de boel afgebroken en nu doen mijn voeten pijn van het rondlopen en vooral van het vele rechtstaan. Ik ga dus genieten van een warm voetbadje straks en van een 'back to normal' week.

No comments: