Wednesday, December 12, 2007

Kerstshow op school

Het was vandaag de kerstshow op school...

Wekenlang oefenen de verschillende klassen van klein tot groot om dit evenement onvergetelijk te maken! De pre-K, de kindergarten en dan de grades 1 tot 5 brachten allen een liedje of 2 à 3 naar voren. En geloof me: HET WAS MOOI...

De kleintjes, da's vooral emotioneel vind ik, omdat die toch zo ontroerend kunnen kijken en dan die piepstemmetjes daarbij... Echt grandioos.

Axelle's klas brachten drie liedjes... ik zet de twee eerste hier op de blog. Het derde liedjes wilde maar niet downloaden, spijtig! Sorry voor de niet zo schitterende kwaliteit van de filmpjes, ik doe dat maar met mijn digitaal fototoestel hé. Axelle is terug te vinden met kerstmuts op haar hoofd (ja, ze begint te "veramerikaniseren" want vorig jaar wilde ze absoluut zo geen kerstmuts op haar hoofd zetten en nu draagt ze dat al enkele dagen elke dag naar school) en verder is ze volledig in het zwart gekleed. Bedankt trouwens opa voor dat schoon zwart gestreept rokje dat ze dan ook vandaag heeft gedragen voor de gelegenheid!

Indien je haar niet met de kleding kan terugvinden, nog een extra tip: ze staat op de 3de rij (van onder te tellen) en is het 3de kind van links op die rij.

Na het optreden deelde ze in de klas ook de chocoladezakjes uit voor haar verjaardag, want vanaf morgen zijn er kinderen al niet meer aanwezig (sommige op vakantie, andere die permanent verhuizen naar ergens anders).
Gelukkig was er geen huiswerk... wij hebben hier dus een meisje in huis dat nu aan het spelen is (zéér uitzonderlijk in de week voor 5pm).

Morgen iets minder leuk, want dan moeten we om 4pm terug bij de tandarts zijn, allebei een gaatje laten vullen. Om 7pm hebben we hier het kerstdiner in Mariners Village, dus dat maakt de dag dan wel weer goed. En vrijdag vieren we Axelle's 10de verjaardag!

Er staat dus nog veel leuks op het programma om die tandarts weer snel terug te vergeten!


"We need a little Christmas"




"Jump at the Sun"


1 comment:

Anonymous said...

Happy birthday to you, happy birthday to you, happy birthday dear Axelle, happy birthday to you
Hip hip hip hoerrrrrrrrrrrraaaaaa !!!!!!
Gefeliciteerd met je 10 de verjaardag
Groetjes,
Renata