Monday, December 10, 2007

Shoppingtrip naar Santa Monica

Vandaag Axelle naar school gebracht, dan naar de gym gegaan en daarna naar Santa Monica gegaan met ons mama.
Wat winkeltjes afgelopen op 3th street promenade en ook eens bij Macy's binnengegaan.
Alleen bij Club Monaco wat mooie spullen gezien (maar die zijn dan ook direct wel qua prijs te vergelijken met wat je in Belgiƫ zou uitgeven), verder NIETS. Echt alleen maar verschrikkelijk lelijke spullen. Oh neen, ik zou liegen. Bij Macy's zagen we een pulletje van Guess dat ook wel mooi was (heel simpeltjes en net daarom dus mooi!) en slechts 50 dollar kostte.
We hebben dus niets gekocht (deze keer toch niet, misschien ga ik nog wel terug voor die pul).
Dan een lekker broodje gaan eten bij Le Pain Quotidien.
Op weg naar de wagen zagen we iets zeer ongewoons in het alledaags straatbeeld van Santa Monica. Je ziet er meestal veel toeristen, shoppers en bedelaars... vandaag zagen we een grote roofvogel die een duif meesleurde in zijn klauwen...
Resultaat: veel pluimen die rond aan het stuiven waren en een waar spektakel voor allen die in de buurt waren. (voor ons gebeurde het recht voor onze neus!)
De roofvogel slaagde wel niet in zijn opzet, de duif kon zich losmaken. De roofvogel zette zich dan maar bovenop een lantaarnpaal zodat hij alles beneden goed in het oog kon houden en een volgende aanval kon voorbereiden!
En onze bedenking was: "Wat zit dat beest in godsnaam hier in de stad te doen?"
Een beetje verdwaald misschien?

1 comment:

De Martens in Pasadena said...

Maar Kristine toch, gij moet dringend eens in Pasadena komen shoppen! Ik kom dat jammer genoeg nooit tegen, gaan winkelen en niets zien.
Groetjes Nele