Friday, February 01, 2008

Druk weekeinde.... bijna rust in Big Bear...

Deze week was er eentje van : RUST, maar nu tegen het einde RENNEN.
Ik hoor Paul in België al vloeken: "Verdorie Kristine, met die bursitis moet ge rusten!"...
Wees gerust, ik heb niet echt "gerend", maar had wel het gevoel dat ik vandaag mijn zetel niet veel gezien heb!
Het begin van de week was dus rustig, want met dat onstoken slijmbeursje in mijn heup moet ik van mijn fysiotherapeut Paul rusten!
Via mijn vriendin hier geraakte ik aan de juiste medicatie (die je normaal bij de dokter moet halen) en dus gaat het alweer een stuk beter... maar toch... ik voel wel dat ik vandaag niet voldoende heb gerust.
Gisterenavond waren we op zoek gegaan naar een skibroek voor Alain, want we gaan dit weekend naar Big Bear (zo'n 2 uurtjes rijden van hier) skiën (ik niet uiteraard!). Omdat ze voor zondag de hele dag "snowshowers" voorspellen, is het niet aan te raden te gaan skiën in een jeansbroek. Alle modelletjes die hij aantrok bij Sportchalet werden afgekeurd...
150 dollar of meer betalen voor iets dat je niet mooi vindt of iets dat niet mooi zit... No way!
Vanochtend dus in mijn auto gesprongen en beginnen rondrijden... én een Colombia skibroek gevonden die perfect past tegen de schamele prijs van 43 dollar! YES... da's een koopje bij Marshall's. Het was de allerlaatste die er hing. Van geluk gesproken!
Van mijn vriendin Gaby had ik voor Axelle een skibroek gekregen (die voor haar dochter te klein is), maar Axelle (ons mager mieke) verzoop in die broek en dus ben ik met haar na school moeten gaan shoppen voor een nieuwe skibroek.
Ze koos een mooie bruine broek van O Neill... Héél knap!
Ik twijfelde wel omdat ze toch 90 dollar kostte... wat veel geld is omdat ze er zo weer uitgroeien! Maar toen kwam één van de verkopers die me zei dat ik de "Action Pass" van Sportchalet moest aanvragen. Eigenlijk een soort van klantenkaart en ze sturen dan publiciteit per email op (dat is niet erg, je kan het zo verwijderen als het moet). Door me in te schrijven voor deze pas, kreeg ik zo maar eventjes 30% korting op die skibroek. Dus... another good deal!
Van Sportchalet ging het dan richting Pavillions... want ik had me opgegeven om voor de hele groep de boodschappen te doen voor het komende weekend. We gaan namelijk naar een groot huis in Big Bear met onze Mariners Village-clan: Nancy en kids, Tamzen en Co, Jana en Co...
dat maakt 7 volwassenen en 5 kinderen. Een gezellige boel!
300 dollar armer en ook nog eens meer dan een uur later konden Axelle en ik uiteindelijk naar huis, waar zij in de zetel neerviel en ik de valies begon te vullen en ook nog moest koken...
We gaan feesten dit weekend: vandaag was het Tamzen's 41ste verjaardag... dinsdag is het Alain's 40ste verjaardag!
Volgende zaterdag vieren we nog eens Alain's verjaardag, maar dan wel met andere vrienden en collega's...
Een verslag van het weekend (met ongecensureerde foto's) volgt later.

Prettig weekend iedereen!

2 comments:

Anonymous said...

Dat zal inderdaad een heel gezellige boel worden. Veel plezier en eh.. niet te zat he!
(Vooral voor de skieers bedoeld dat ze niet met gebroken benen terugkeren!)Tot volgende week.
Groetjes,
Nele

Anonymous said...

Beste Alain,

Ik kwam toevallig op je blog terecht. Ik vond geen e-mailgegevens, dus plaats ik een comment. Ik woon zelf ook in Elewijt en schrijf voor het maandblad De Zemstenaar.
Het leek me leuk om een artikel over jullie avontuur in Los Angeles te publiceren. Zou ik je eventueel enkele vragen (via e-mail) mogen stellen?
Mijn e-mailadres is jolienbeullens@hotmail.com

Met vriendelijke groeten,
Jolien Beullens