Monday, December 25, 2006

Kerstmis

Gisteren vierden we al Kerstavond... maar eerst gingen we naar Venice Beach waar we met z'n allen weer de ogen uit ons hoofd keken... het loopt daar vol met "rare" vogels. Da's echt wel niet overdreven als ik het zo uitdruk. Elke 5 voetstappen zit er wel een kaartlegster, een handenlezer, een jongleur, een verkoper van reggaemuziek enz enz...
Het was in ieder geval een leuke wandeling, het weer was zalig... en niets wees erop dat we 's avonds Kerst zouden vieren.
De Kerstman bracht vooral kleding dit jaar... ook wat centjes en een leuke surprise van uit Machelen die in juli 2007 zeker zal worden "geconsumeerd" (dit is een boodschap voor zij die weten waar het over gaat!)...
Bedankt aan allen die ons cadeautjes bezorgden via oma en opa... erg leuk allemaal!
Op het menu stonden scampi's in een lekker roomsausje, varkenshaasje met een sausje van Belgisch Kriekbier (Kriek Lambic) en "Belgian tartlets" die we haalden bij Ralphs. De Belgian tartlets waren echt wel lekker, de banketbakkersroom niet 100% hetzelfde als in België, maar het benaderde (en kon concureren met) wat we in België bij de bakker vinden.

Vandaag was de temperatuur weer zo'n 23°C... té mooi dus om binnen te zitten. Een ochtendlijk zwemmetje werd gevolgd door een strandwandeling van Manhattan Beach tot in Hermosa Beach, waar we op een terrasje iets dronken. Veel keuze hadden we niet, want bijna alle zaken waren vandaag gesloten voor de Kerst!
Vanavond stond een kip-envelopje met kaas en parmaham gevuld op het menu en als dessert een ijscoupe van mascarpone met kiwi en gekruimelde speculoos. Lekker!
En zo is het Kerstweekend weer voorbij... Terwijl de anderen nu nog wat gezelschapspelletjes spelen (hebben we gisteren ook gedaan), maak ik snel van de gelegenheid gebruik om nog wat
tekst en fotootjes te posten.































1 comment:

Anonymous said...

Ikvond Venice Beach ook zo "wacko", je konhet zo gek niet bedenken of je vond het er. Toch als Belg de moeite om een bezoekje te brengen. Volgende vakantie gaan we zeker een keertje terug ! (Juli 2007)
Sarah