Saturday, December 23, 2006

Uitstap naar Huntington Beach en Balboa

Met het mooie weer vandaag, besloten we een uitstapje te doen en elders van het zonnetje te gaan genieten. Ja beste lezers in België... 't Is niet om jullie jaloers te maken maar hier kon men vandaag weer in t-shirt aan de zee wandelen, ontbijten en lunchen op een terras buiten (onverwarmd!)... Het is erg moeilijk om ons in te beelden hoe koud het nu in Belgenland is, maar als we de kranten geloven: koud dus!

We reden dus zuidwaarts de 405 op, da's richting San Diego... maar zover zijn we niet gereden, da's voor volgende week gepland.

We stopten in Huntington Beach... een gezellige badstad, gekend voor zijn surfers (die er met grote getale in het water lagen te dobberen, wachtend op een goede golf). Leuke wandeling gemaakt op de pier en door de straatjes, een terrasje gedaan en later op een terrasje een snack gaan eten. De snack bleek echter weer zo lekker én zo "veel", dat we ons geplande restaurant voor vanavond niet hebben laten doorgaan... een boterhammetje leek ons meer op zijn plaats.

Hierna enkele fotootjes die we ter plaatse maakten... oa van Santa Claus die op de moto door Main Street kwam getoeft... wel heel modern hé die Santa Claus hier in Amerika! (haha)
































Samen op de foto met papa... hoe schattig!






















Oma en opa samen met dochter en kleindochter.... op de pier van Huntington Beach.
Op diezelfde pier stonden we met zijn allen te "gapen" naar de surfers die beneden in de koude Oceaan op hun golf aan het wachten waren. En ik dacht daarbij nog eens hoe moedig Californian Ann toch wel is dat ze dit durft!































Op het strand van Balboa groeit heel mooie vegetatie... grote en kleine plantjes die ik nog niet op een ander strand had opgemerkt!

1 comment:

Anonymous said...

Jeetje, zo te zien is het bij jullie echt lekker weer. Lijkt me wel raar korte broeken en kerstmis. Net alleesn in Belgenland is het koud hoor, hier in NY vriest het inmiddels het is namelijk 22F

Gr Petra van dijk