Wednesday, December 20, 2006

Wat doet ons bezoek hier zoal?

Ja, da's een vraag die sommige familieleden in België zich wel zullen stellen.
Daarom hier een woordje uitleg en wat fotootjes om het op te fleuren.

Ten eerste had onze pa schrik dat hij hier weer terug ettelijke kilo's ging afvallen. Terug... ja, ze waren al eens in LA en de rest van deze kust 19 jaar geleden. Toen viel hij ocharme veel kilo's af omdat het eten niet te eten viel.
Gelukkig is dat nu erg verbeterd én is de keuken van dochterlief toch beter dan de keuken die hij hier 19 jaar geleden kon vinden! (oef!)
Zowel op restaurant als thuis wordt er flink gegeten... dessertjes incluis... eerlijk gezegd denk ik dat ze mét kilootjes extra naar huis zullen gaan. De gezonde zeelucht doet blijkbaar eten!

Maar, buiten dat eten, wandelen ze hier wel elke dag minstens 1 uur met hun tweetjes (of met ons erbij).

















Onze pa waagt zich zelfs af en toe mee met mij (en nu tijdens de vakantie met ons Axelle erbij) in het zwembad. Het water is frisjes als je erin gaat, maar eens je begint te zwemmen is het zalig!
















Daarna lekker door en door warm geraken in de jacuzzi... geef nu toe... ze konden het slechter getroffen hebben.

















Verder zijn we, zoals alle Amerikanen (en ik vermoed ook de Europeanen), druk bezig met onze Christmasshopping.
Net zoals jullie in België, tellen wij af naar Kerstmis... Volgende week gaan we naar San Diego. Axelle wil al zo lang naar Seaworld gaan. Dat staat dus zeker en vast al op het programma. Gisteren zijn we naar Santa Monica geweest. Ons mama en papa herkenden er echter niet veel meer van... veel bleek veranderd in 19 jaar tijd!

Vandaag was de speelgoedwinkel aan de beurt omdat we nog cadeautjes nodig hadden voor kindjes die in België zijn en die uit oma en opa's valies iets gaan krijgen... Sommigen een cadeautje van ons, anderen een cadeautje van hen...
Jaja, ze waren al Sinterklaas toen ze naar hier kwamen (chocolade en cadeautjes), nu gaan ze nog eens als late Kerstman terug.

Morgen gaat Axelle spelen bij haar vriendinnetje Angélique van haar klas. Wij zullen er dan van profiteren om eens extra lang te gaan wandelen en eens ergens anders naar toe te rijden. Axelle doet niets liever dan spelen met alle speelgoed dat ze heeft gekregen voor haar verjaardag natuurlijk! Dus zonder haar... stappen maar!

2 comments:

Anonymous said...

Kristine,
Ik denk dat uwe pa daar niet meer weg wil met al dat lekkers dat jij maakt en dan nog zo vertroetelt worden. Echt vakantie en dan het zonnetje erbij !
Zoals je zegt is het eten in de restaurants toch ook wel veel verfijnder geworden.
Nog fijne kerstdagen !
Renata

saskia said...

Hey,

misschien lopen we elkaar tegen het lijf volgende week in seaworld. Ik ga daar ook een tussenstop houden met mijn zus. Wanneer exact weten we nog niet. We zullen wel zien.