Sunday, January 28, 2007

Het weekend in een notedop

Vrijdagavond begon met een wijndegustatie in de Cheese & Wine gourmetbar in de Galleria South Bay in Hawthorne. We dronken er lekkere witte en rode wijnen die vergezeld gingen van een 4gangen-menu. Het eten was niet echt denderend, de wijn daarentegen: SUPERLEKKER (lees: superduur).
Terwijl wij met ons tweetjes een romantisch avondje uit hadden, werd Axelle opgevangen door Alain's collega en vriend, Mohammed. Hij kookte lekker voor Axelle en samen keken ze naar 2 tekenfilms op dvd.

Zaterdag werden we om 3pm verwacht bij Nele en Kurt in Pasadena voor een lekker stukske (Belgische) taart en lekkere Belgische (uiteraard) biertjes. Er waren nog andere Belgen daar en het was dus nog eens leuk om een hele namiddag én avond "Vlaams" te kunnen babbelen. Het was heel gezellig, ook voor de kinderen die speelden dat het een lieve lust was. Gelukkig reed het op de terugweg een stuk vlotter dan op de heenweg... want een traject dat je in zo'n kleine 45 min zou moeten kunnen afleggen, nam ons meer dan 1u30 in het heengaan en daarentegen amper een goeie 35 minuten in het weerkeren naar Marina del Rey. Reden: het regende in LA en omstreken... en dat maakt het rijden er hier echt niet makkelijker op.

Vandaag wilden we oorspronkelijk met Gaby en haar gezin (mijn Duitse vriendin) gaan "hiken", maar de plannen draaiden totaal anders uit en we zijn met Axelle naar de bioscoop gegaan om de film "Arthur & the invisibles" te gaan kijken. Mooie film, ook voor de mama's en papa's!


http://www.arthur-movie.com/

Daarna nog wat geshopt in de Galleria van Southbay... hopeloos op zoek in Nordstrom naar ESPRIT (want volgens de website van Esprit verkochten ze dat bij Nordstrom (ook bij die bepaalde winkel)). Na lang zoeken vonden we één klein rekske ('t is eigenlijk de naam rekske niet waardig) met een donkerblauwe broek, hetzelfde model broek in het beige, een gestreepte jeans met bijhorend vestje, 1 bepaald t-shirt in 3 kleuren... en 2 verschillende hemden. En ja... THAT WAS THE ENTIRE ESPRIT COLLECTION.... (hahaha)
Gelukkig vond Alain toch nog een leuke broek om te gaan werken bij Banana Republic en was het toch niet totaal tevergeefs rondlopen in dit shopping center.
Op weg naar huis nog gestopt bij Ruby's (Axelle's favoriete restaurantje in Redondo Beach) en de avond afgerond in de jacuzzi.

No comments: