Friday, January 05, 2007

Verwennerijen

Deze week stond voor Alain en mezelf in het teken van de verwennerijen.
Op dinsdagavond gingen we sushi eten met zijn collega Michael en zijn vriendin Marina. We gingen in zo'n klein authentiek sushibarretje op Wilshire in Santa Monica... LEKKER... We wilden dat al zolang doen, maar ja, Axelle is niet zo direct fan van rauwe vis... vandaar... steeds uitgesteld!

Woensdagavond werd het "massage" bij the Massage Company, ook op Wilshire Bld in Santa Monica. Dit was het cadeautje dat we onder onze kerstboom hadden gelegd voor onszelf... een lekkere ontspannende massage.
Het was de moeite... alleen had Alain een "stevige" massage geboekt en dacht ik op een gegeven moment dat die gast mij bont en blauw aan het kneden was op mijn rug. Maar neen... geen blauw plekske te bespeuren... wel een lekker losgeknede rug en nek... De masseurs en masseuses die daar werken, zijn trouwens allemaal licenciaten... geen gefoefel dus!

Donderdag hadden we Gaby (mijn Duitse vriendin) over de vloer en zijn we naar Alpine Village gereden om lekker volkorenbrood te gaan kopen, zesgranenbrood, pumpernickel voor Alain, lekkere Duitse pickles, chocoladehagel (Hollandse), charcuterie... en dus zijn de eerste dagen sowieso "verwenlunches, verwenontbijten...". Niet echt goedkoop een bezoek aan de bakkerij en de slager van Alpine Village, maar wel de moeite waard omdat het brood zo LEKKER is!

Vandaag vrijdag, even die verwennerijen er gaan af fitnessen, vanwege te veel wind om te zwemmen... Morgen gaan we op stap naar Passadena... misschien stoppen we eerst eens in Santa Monica bij onze Belgische Chocolatier "Chocolatt from Belgium", waar je zelfs babelutten en "neuzekes" kunt kopen... en uiteraard een heel assortiment van lekkere chocoladekes. Verder kunt ge er heel lekkere chocolademelk drinken... en da's wat ik er morgenochtend graag zou gaan doen.

Morgenavond wordt het een avondje "op café gaan" met collega's van Alain... en verder genieten van het goede weer op zondag (want de temperaturen zijn hier weer aan het stijgen).

Maandag terug naar school en tevens de laatste week van mijn ouders hier... die dus nu met volle teugen genieten...

Dinsdagavond onze laatste verwennerij in het rijtje: we starten opnieuw met salsalessen...

Als dat het jaar niet goed inzetten is....

1 comment:

@nn said...

Amai, das de moeite. Als je zo een heel jaar doorgaat dan ga je tegen het einde ook nog een hele nieuwe garderobe mogen aankopen. ;)