Monday, January 08, 2007

Opnieuw naar school - Laatste dagen - Rode kool

Wat een titel hé... maar 't een heeft met 't ander te maken.
Vandaag opnieuw naar school... met tegenzin uit bed, maar eens op school begon het al beter te gaan. Ze kreeg een invitatie voor een verjaardagsfeestje op zondag én tevens voor een "sleepover".
Deze week is ook de laatste voor oma en opa... die van de laatste zonnestralen genieten (seffens een fikse strandwandeling).
Omdat Axelle zo graag oma's rode kool eet en ze een beetje "troost" moest krijen ivm opnieuw naar school en 't afscheid van oma en opa dat nadert, zijn we zojuist boodschappen gaan doen en eten we morgen winterkost (hoewel dit niet echt rijmt met 22°C).
Voor de "goedekoop" moeten we het zeker niet doen... de rodekool voor 5 personen kostte ons een kleine 10 dollar en de bijhorende worsten ook bijna 10 dollar. Steak is hier goedkoper, in België is worst goedkoop eten... hier dus niet.

Veel staat er niet meer op het programma deze week... relaxen, genieten van elkaar, genieten van de zon en donderdagavond nog eens op Fishermans Wharf hier aan de overkant van het kanaal gaan eten ter afscheid.
Vrijdag mag Axelle een dagje "brossen" zodat ze nog ten volle kan genieten van haar oma en opa. Dat maakt voor haar dan direct een lang weekend, want maandag is er geen school... (feestdag).

1 comment:

kastelke said...

Lang leven de flexibiliteit van de Amerikaanse scholen! In België zou zo'n bros-dagje niet zo simpel zijn! Maar je hebt groot gelijk!
Amai, worst met rode kool lijkt daar een delicatesse!