Sunday, January 21, 2007

Weekend

Het weekend is alweer bijna voorbij.

Vrijdagavond begon met een "sleepover" bij ons. Maia kwam bij Axelle slapen. Het sofabed stond klaar en de meisjes hadden een leuke avond met veel gegibber en gebabbel in bed. Bij het krieken van de dag (6u 's ochtends) waren ze al terug aan het gibberen... dat vonden wij wel ietske minder natuurlijk. Maar bon... het was plezant en dat was het belangrijkste.

Zaterdag verliep in het teken van ons bezoek 's avonds. Alain's baas kwam met zijn vriendin op bezoek en er moesten nog enkele aankopen gebeuren voor het etentje.

Lekker gegeten: witloof met tongrolletjes en gerookte zalm als voorgerecht en kipfiletjes omwikkeld met spek en opgevuld met een oude Hollandse kaas, boontjes en puree als hoofdgerecht en daarna een lekkere Dame Blanche (gemaakt mét Belgische chocola (dankjewel Nadine!)).

Alain's baas is een echte wijnkenner en hij had héél lekkere wijn meegebracht... waarvan we veel te veel gedronken hebben en dus was het vandaag een beetje "hangover dag"...

Gelukkig moesten we niet zelf voor het ontbijt zorgen vandaag, want in het clubhuis was er een brunch om 9.30 tot 12.00 met allerlei lekkers. Daarna hebben we nog wat rondgehangen buiten, want het was een zonnige dag vandaag en Axelle kreeg Angélique op bezoek voor een playdate.

Ze maakten een "kamp" in Axelle's kamer, meer bepaald onder Alain's bureau.

Hierna een fotootje en een minifilmpje...









1 comment:

@nn said...

Hoe lief!