Wednesday, August 08, 2007

Disneyland en Seaworld








Dit zijn de 2 plaatsen waar we maandag en dinsdag naar toe zijn geweest met ons bezoek. Alain ging alleen maar mee op maandag vermits wij Seaworld al eens gezien hadden met mijn ouders in december.

Het was warm, het zonnetje scheen fel en dus was het zweten tijdens het ellenlange aanschuiven bij de meest populaire ritjes in Disneyland. Voor sommige "rides" moesten we 60 minuten aanschuiven, dat was wel lang, maar onze kindjes waren flink en zaagden niet de oren van ons hoofd...

Maandagavond reed Alain dus terug naar huis en wij maar San Clemente waar we in een hotelletje gingen overnachten. De volgend ochtend om 7 uit bed om dus al de baan op te zijn rond 8u. Het lukte allemaal zonder veel gezeur en gezaag want de kinderen zagen er naar uit om nog een leuke dag tegemoet te gaan.

Seaworld was natuurlijk ook erg druk, heel veel gezinnen met hun kinderen op doortocht door California blijkbaar.
Arno was wildenthousiast over de haaien (shark encounter) maar allemaal vonden we de Shamu show (die met de orka's) heel mooi. Zelfs Axelle en ikzelf vonden het nog eens de moeite waard want de show was niet meer identiek hetzelfde als wat wij hadden gezien in december.

Daarna gingen we nog de dolfijnenshow bekijken en de zeehondenshow en deden we natuurlijk nog alle mogelijke aquaria even aan. We konden de dag afronden (weliswaar na weer 60 minuten aanschuiven) in de raftjes op de wildwaterbaan. Na de eerste bocht was Nadine al nat alsof ze met kleren en al de douche was ingestapt. Bij het uitstappen bleek dat alleen Arno (diegene die eigenlijk absoluut nat wilde worden) nog zo goed als droog was. De jongen had geen geluk gehad want ook bij de Shamu show was hij met Kris in de soaking zone gaan zitten en was hij niet nat geworden. Shamu had namelijk beslist dat hij net aangekomen aan hun plekje stopte met water spatten.

Na een goede 2 uurtjes rijden kwamen we terug in LA, waar Alain ons met pizza opwachtte.

Vandaag was het voorbereidingsdag voor onze mobilhometrip die morgen begint. Een update over onze vakantieperikelen volgt dus pas na 20 augustus...

Tot dan

3 comments:

Anonymous said...

Haai !
Fijn dat we zo de lotgevallen van onze schatjes bij jullie kunnen volgen. Nu moeten we een tiental dagen geduld hebben. In elk geval veel pret op jullie trip.
Hier regent het al de hele dag (donderdag) pijpestelen (maar ik rook geen pijp meer).
Kusjes,
Thérèse en Johan
blomme.johan@skynet.be

Anonymous said...

Geniet van jullie vakantie.

Goedele, hubert en kids

Anonymous said...

Therese en johan,jullie zoon en nadine en arno zullen het daar reuze goed hebben ze zitten daar super de luxe,ik heb het ondervondenn als ik daar was,dus wees maar gerust als ze kunnen maile zullen ze daar wel zijn.De vriendin van Kristine alain en axelle en ook van jullie zoon het is een prachtmens Rosette