Sunday, August 05, 2007

Vakantie




De vakantie is nu officieel begonnen... eigenlijk al op vrijdagavond toen onze vrienden (met een kleine vertraging) op de luchthaven toekwamen. (zie de foto hierboven)

Het startschot van de vakantie werd gegeven op zaterdagochtend met een ontspannend zwempartijtje hier in Mariners Village.

In de namiddag gingen we wandelen op de boardwalk in Venice Beach, want het rariteitenkabinet van Venice kun je je bezoekers toch niet onthouden.

De bbq die voorzien was, ging niet door en dus besloten we om samen met Nancy, Tamzen en echtgenoot Jeff en dochter Maia met de watertaxi naar het popfestival te gaan in het park waar we verleden donderdag al eens naar een klassiek concert gingen.

Eerst zouden we gaan eten op Fisherman's Wharf, bij een Italiaans restaurant.

Het duurde er echter zo lang eer we konden bestellen, dat het uiteindelijk 21u was toen we het restaurant uitkwamen (en om 21u was het concert ten einde).

Het was een gezellige avond met lekkere wijn uit de Napa Valley (een cabernet sauvignon "Hess Estate van het jaar 2002") en rond 21u30 bracht de watertaxi ons terug naar Marina Harbor (het naburige complex).

Met een taske thee nog wat nagekaart op het terras en dan lonkte ons bedje.

Vandaag bracht de ochtend weer een partijtje zwemmen, nu gaan de kindjes wat skaten buiten en straks rijden we naar Santa Monica en daarna verder naar Paradise Cove waar we vanavond gaan eten met ons voeten in het zand (want de restauranttafeltjes staan op het strand).

Morgen gaan we naar Disneyland en dinsdag naar Seaworld. Woensdag een dagje hier thuis om onze campertrip voor te bereiden en dan zijn we even niet bereikbaar tot 21 augustus...

2 comments:

Anonymous said...

hela,
maak er een keileuke vakantie van.
had kris de wind vanachter ofzo ? dat zijn lippen zo naar voor staken?
groetjes mira.
ps groetjes van dieter aan axelle uit het verre wenduine.

Anonymous said...

Hallo,
Hopelijk raken we langs deze weg even bij ons zoontje en Nadine en Arno. Jullie overstelpen ons met SMS'jes en e-mails. We veronderstellen dat alles goed gaat. Probeer toch eens iets te laten weten.
Kusjes,
Moeke en Papa.

P.S.
Groetjes aan Kristine, Alain en Axelle.
Thérèse en Johan.