Saturday, August 11, 2007

Tussentijds verslagje van onze RV-trip

Hallo allemaal...

Geheel tegen de verwachtingen in, hebben we hier op een KOA camping gratis internet access. Vandaar dat we snel effe de tijd nemen om iedereen in den Belgique op de hoogte te houden van ons tripje.

Het begon allemaal op donderdag, wel enkele uren te laat want CruiseAmerica had zo maar even de afhaaluren veranderd en we konden dus pas om 2u in de namiddag de camper afhalen ipv tussen 9 en 11u in de ochtend.

Het werd dus heel laat voor we onze eerste campingsite in Sequoia bereikten. We logeerden in Tillie Creek, een mooie en rustige camping.

De volgende ochtend deden we wat inkopen en gingen we naar Lake Isabella.
De kindjes wilden direct zwemmen, maar dat hebben we dan toch tot in de namiddag kunnen uitstellen.

Nadine en ikzelf hielden het droog en we genoten van een superwarm windje... waardoor onze neuzen direct supertoe zaten.

Gisterenavond genoten we van een lekkere bbq en deze ochtend vertrokken we al rond 10u naar onze volgende bestemming: Mariposa in Yosemite.

Wegens een misberekening hadden we een beetje tijd te kort om de mooie dikke en hoge bomen te zien in Sequoia, maar dat gaan we hier zeker goedmaken in Mariposa Groove, waar er ook zo'n superexemplaren staan.

Morgenochtend moeten we hier al vroeg uit de veren omdat we al om 10u een treintripje geboekt hebben om enkele bezienswaardigheden hier in Yosemite te gaan bezoeken.

De camping waar we hier vandaag beland zijn stikt van de Hollanders. We moeten hier dus voor een keer goed oppassen wat we hier uit onze botten slaan, want die begrijpen dat natuurlijk he.

Zo hadden we hier daarstraks al voor dat we zeiden dat die vent met zijn camper beter langs de andere kant in zijn campingplaats gereden was en ineens bleek dat dat dus een Hollander was en ze ons verstonden... Pech voor.... hem of ons?

Vandaag weer een lekkere bbq, de kindjes nog gaan zwemmen... en nu liggen die 2 al lang in dromenland.

Ik vrees dat we nu een hele tijd niets meer van ons gaan laten horen, want de volgende campings hebben misschien geen wifi meer.

Het is hier stikheet (heel warm, zo'n 38 graden)... gelukkig koelt het hier nu wel af zodat er toch kan geslapen worden in de camper.

De groetjes aan Therese en Johan, want hun zoontje wil absoluut geen "troubles" met de ouders hebben (en ook ons Nadineke zou dat niet willen).

Dikke zoenen van Arno en Axelle aan iedereen in Belgie.
En van ons natuurlijk ook.

De fotootjes volgen later als we terug thuis zijn.

3 comments:

Jurgen said...

Blijkbaar is jullie trip vergelijkbaar met een deel van onze trip in het najaar.
Dus leuke tips zijn altijd welkom.
Prettige vakantie nog!!! Have fun!

Anonymous said...

Have fun!

van Trip Trip Trip.

Anonymous said...

De groetjes terug. We volgen jullie avonturen op de voet. Nog veel pret.

Thérèse en Johan.