Thursday, August 02, 2007

Bedje staat klaar

Zojuist de bedjes klaargemaakt voor ons bezoek van morgen.
Heel ijverig koos Axelle de lakens uit van het bed voor Arno ("zeker geen roze, want da's geen kleur voor jongens hé mama!").
Samen met mij maakte ze het sofabed op waarin Peter Kris en Nadine zullen slapen en Arno's bedje dat onder haar stapelbed zit.

We hadden samen al heel wat voorbereidingen getroffen deze week, want normaal staan onder haar bed al de dozen met speelgoed. Deze werden mooi (her)ingeladen en naar mama's en papa's slaapkamer versleept.
Verder werd er weggegooid wat niet meer gebruikt wordt en zo is het "gastenverblijf" nu tip-top in orde en klaar... één dagje te vroeg (maar we konden ons niet meer houden).

Trouwens morgen is nog een drukke dag, want dan is er het optreden van "High School Musical", het zomerkamp waar Axelle naartoe ging en daarna moeten nog enkele boodschappen gedaan worden. De pastasaus moet ook gemaakt worden, zodat we snel eten hebben nadat we van de luchthaven komen. Het leek ons dus een goed idee om wat vooruit te werken.

Morgen deze tijd staan ze al "aan grond" en zijn ze al aan het aanschuiven bij immigratie...
Hopelijk verloopt het allemaal even vlot als bij Axelle en mij enkele weken terug, want wij stonden netjes buiten op 1 uur tijd (een record!).

No comments: