Sunday, November 04, 2007

Optreden met Daniel Powter

Vandaag was het een zeer "exciting day" voor ons Axelle. Op het programma stond namelijk een mini-optreden met Daniel Powter, bekend van oa zijn liedje "Bad Day" en zijn recentere hit "Lately".
Het laatste is een liedje speciaal geschreven voor de themeparks Disneyland voor het komende jaar. Dus wat jullie daar gaan horen, heeft Axelle vandaag gezongen met de artist zelf.
Gisterenavond was het een verplichte soundcheck om 6.30 pm, vandaag moesten ze om 1 pm ter plaatse zijn in een eventhangar van Santa Monica Airport.
Het hele event was een fundraiser voor de P.S. Arts (de vereniging die het de scholen mogelijk maakt om kunstlessen te geven aan de kinderen: muziek, creatieve kunsten....).
Miss Babchenko, Axelle's muzieklerares, werd gevraagd om 16 kinderen uit te kiezen uit de 5th graders om samen met de zanger Daniel Powter op te treden op deze fundraiser.
Axelle was dus bij de gelukkigen.
Gisterenavond trakteerde Daniel de kinderen op ijs in een nabijgelegen restaurant, vandaag kreeg Axelle een handtekening en een tekstje neergepend op de cover van de cd en een handtekening op het t-shirt dat ze ter plaatse moest dragen. Onnodig te zeggen dat we met een overgelukkige dochter naar huis kwamen om 3.30 pm.
Ook wij waren wel gelukkig want hebben eindelijk eens wat "beroemdheden" tegen het lijf gelopen... zijnde Alec Baldwin, Phoebe van Friends... en er zouden ook nog andere hebben rondgelopen, naar het schijnt de brunette uit Sex and the City (maar die hebben we gemist) en dan nog een acteur van een of ander hospitaalserie hier. Soit, wij zijn al heel blij met wie we zelf hadden opgemerkt (lol).

Hieronder een filmpje van 1 van de soundcheck van gisteren (het was toen een stuk rustiger om te filmen dan vandaag) en eentje van vandaag. Verder nog wat foto's...



Optreden van vandaag, liedje "Lately"

Fotootje getrokken tijdens het optreden


Daniel signeert Axelle's cd en schrijft erop: To Axelle: thank you for singing with me"

Daniel signeert Axelle's t-shirt, dit mag zeker nooit in de was.

Rara... wie werd daar geinterviewd...

Soundcheck van "Bad Day"

2 comments:

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

wauw axelle dat moet wel heel tof geweest zijn.
geniet ervan want in belgenland h
eb ik die nog niet tegengekomen.
mira