Monday, January 21, 2008

Bezoek

Vrijdagavond kwam Martijn, een vriend van Alain, aan in LA. Hij was voor zijn werk naar een congres gemoeten en nam van de gelegenheid gebruik om een weekendje bij ons door te brengen.
Vrijdagavond hielden we het rustig en nodigden we ook Mohammed uit voor een etentje hier bij ons.
Zaterdag gingen we, na een ontbijt op het terras, shoppen. Veel rondgelopen, niet zo veel gekocht!
Zaterdagavond kwam Axelle's babysit en gingen wij uit eten hier in de buurt bij Beechwood een leuk restaurant niet ver uit de buurt. Martijn had afgesproken met Charlotte, een Belgische vriendin en haar vriend Philippe. Beiden zijn Belgen die wonen in Orange County.
Zij brachten ook nog Caroline mee, nog een Belgische, die in West Hollywood woont.
Het werd dus een "Belgische" avond.
Na het eten, bleven we nog een tijdje hangen in de bar van het restaurant, want daar was ondertussen héél wat volk toegekomen.
Nadat we afscheid genomen hadden van de andere Belgen, gingen wij met ons drietjes nog even een laatste pintje pakken in Worldcafé in Santa Monica.
Zondag namen we Martijn mee naar het strand en de "Venice canals" en dan was het alweer tijd om afscheid te nemen (tot onze grote spijt).
Ook van Alain namen we afscheid (al is het dan maar voor heel eventjes) want hij moest naar San Diego vertrekken voor het werk.
Axelle en ikzelf waren echter nog uitgenodigd bij onze Kroatische vrienden en het was zo'n gezellige avond dat we pas na half 12 in bed lagen...
Vandaag is echter Martin Luther King Day (dus een verlofdag) en konden we lekker uitslapen.
Seffens gaan we naar de film, want het weer is maar zus en zo... en wat doe je dan zo'n hele dag hé!


Martijn bracht een prachtig kleedje mee van Hawaii voor Axelle en een bijpassend hemd voor de papa. Voor mij een lekker parfumpje!
Van links naar rechts: Martijn, Mohammed, Alain

Van links naar rechts: Martijn, Alain, ikzelf, Caroline, Philippe en Charlotte in het restaurant Beechwood.



Op weg naar het strand op zondagochtend.

The guys!

Venice canals

No comments: