Sunday, May 27, 2007

OPEN HOUSE - de andere dingen

OPEN HOUSE was er natuurlijk niet alleen maar om de science projecten te gaan bekijken, maar ook om alle andere werkjes van je kinderen te gaan bewonderen én om al eens in de klassen van een jaartje hoger een blik achter de schermen te werpen.
Zo maakte ik dus kennis met Mrs Saxton en Mr Kulas, de 2 leraars van 5th grade.
Allebei zeer sympathieke mensen... en Axelle hoopt stiekem dat ze bij Mrs Saxton mag zitten, want die kent ze al goed van de extra Engelse lessenreeks die ze volgde na schooltijd.

Alain die kwam ook een kijkje nemen naar de werkjes van dochterlief. Voor hem was het een superdrukke avond. Hij had die dag namelijk een zeer belangrijke meeting op het werk en dan exact 1.30u vrij waarin hij naar school tufte (in de file), 20 min in de klas alles bewonderde en dan weer naar het werk tufte om samen met zijn collega's nog een zakendiner bij te wonen.

Ik had het gelukkig wat rustiger, zodat ik uitgebreid foto's kon nemen van Axelle's kunstwerkjes... en na afloop gingen Axelle en ikzelf nog effe naar Mc Donalds om EINDELIJK haar certificaat daar in te leveren. Ze had op school namelijk een hele tijd terug een maaltijd bij Mc Donalds gewonnen.

Vrijdag was een half dagje school... en dan was het weekend... een lang weekend, waar we nu nog volop van het genieten zijn. Seffens gaan we weer BBQ-en bij het zwembad hier aan onze deur.

Morgen is het ook nog een dagje vrij, Memorial Day...


Hierna nog enkele fotootjes van de OPEN HOUSE in 4th grade:

Rara, wie zou deze "Skecher schoen" gemaakt hebben?



















Alle kinderen moesten een gedichtenbundel maken... hieronder een gedichtje uit die van Axelle:

































En ze maakten ook een eigen "boek"...































































1 comment:

Anonymous said...

Het moet gezegd, dit zijn echt creactieve kinderen !!!!!!!!!!
Fantastisch !!!!!!
Renata