Sunday, December 02, 2007

Relax weekend

Vrijdagavond was een avondje uit voor Alain met collega's van Frankrijk die hier op zakenbezoek waren. Hij eindigde de avond "downtown LA" in een salsaclub en ergerde er zich te pletter dat het dansen nog altijd niet vlotjes gaat. Met als resultaat dat wij nu dus terug lessen zullen gaan volgen (lol).
Ik had een rustige avond met mijn vriendin Nancy en onze kindjes... wij aten hier gezellig samen in kerstsfeer (want inderdaad, onze kerstboom staat sinds donderdag)!

Zaterdag was het de "Holiday Fair" op school. Hét moment om kerstcadeautjes te kopen. (hoewel wij er geen gekocht hebben)
Wat we wel kochten was een paar oorbelletjes voor Axelle en een mooi glazen hangertje voor mezelf.
Ik had mijn vriendin Tamzen aangeboden om haar te helpen om haar zaak te promoten en Axelle die amuseerde zich te pletter op het springkasteel en de overige activiteiten voor kinderen.
Omstreeks 15u waren we terug thuis... net op tijd om nog een snelle douche te nemen en ons klaar te maken voor de leuke avond die voor ons lag.
Axelle ging naar Nancy's kinderen, waar de babysit zich over hen zou ontfermen en wij gingen uit op restaurant met nog 2 andere vrienden erbij.
Eindbestemming was: KOI, een zéér lekker (maar ook prijzig) restaurant op La Cienega (http://www.koirestaurant.com/home.html). We aten er sushi en andere zeer lekkere gerechtjes en kwamen er een stuk "armer" buiten! (haha)
Daarna hebben we een party gecrashed! Ja... je leest dit goed: gecrashed!
Slechts 1 persoon uit ons gezelschap was op een privéparty uitgenodigd (in de buurt van het restaurant), maar we kochten ons binnen dmv wijn en bier dat we meebrachten (haha, goed gezien hé).
Het werd een superleuke avond... zo leuk dat we het uur totaal uit het oog verloren en wel "erg laat" thuiskwamen.
Het feestje ging door in een mooie villa... bij een Engelsman.
Voor herhaling vatbaar en blijkbaar vonden zij dat ook, want ze vroegen onze telefoonnummers.
Vandaag zondag erg laat opgestaan... een mooie wandeling gemaakt langs de Venice-kanalen en langs de kustlijn. Axelle ging op "playdate" bij Alexandra en Isabella die hier een tijdje hebben gewoond maar nu terug in hun huis wonen.
Hun ouders nodigden ons uit om bij hen te eten vanavond en zo werd het weekend afgesloten!
Een leuk en vooral relax weekend.

Volgend weekend wordt nog veel veel beter! Vrijdag komt mama toe... weer wat om echt naar uit te kijken.

2 comments:

Anonymous said...

Hebben jullie nog wel zin om naar huis te komen ? Zoveel leuke dingen om te doen, zoveel leuke mensen te ontmoeten ! Maar ik weet dat hier in de buurt iemand woont, die al wreed aan 't aftellen is zelle !!!
(En ja, ons Lore ook, maar die bedoelde ik eigenlijk niet...)
En die iemand die vreest heel erg dat jullie ginder gaan blijven hangen.

Groetjes,
Veerle

Anonymous said...

dank u veerle voor de steun die we van u mogen ontvangen, mijn dochter en ik,bedankt voor alles rarara wie is dit