Monday, April 23, 2007

De afgelopen dagen

Verleden donderdag had ik met Hilde afgesproken en gingen we samen naar Ikea en dan heb ik haar Alpine Village geïntroduceerd.
Ze vond er vanalles en nog wat naar haar hartje... en ik hoop dat haar aankopen in de smaak zijn gevallen thuis! In Alpine Village kan je namelijk lekker brood en lekkere charcuterie en kazen vinden. Zelfs "tompoezen", die wel lekker waren maar toch bleek de banketbakkersroom niet zo "romig" als bij ons in België...

Vrijdag ging ik dus in de regen wandelen, zoals ik al eerder postte.

Wat hebben we verder nog gedaan dit weekend? We waren op zaterdag uitgenodigd bij Pascale en Bert die in San Marino (Pasadena) wonen. Het werd een supergezellige avond in heel goed gezelschap, waarbij Pascale ons vanalle lekkere dingen op tafel toverde.
Zondag was het hier maar een triestige dag... koud (13°) en miezerig (grijs weer en je kon het niet echt regen noemen, maar droog was het dan ook weer niet). Axelle ging spelen bij een vriendin hier in het domein en Alain en ikzelf besloten het héél rustig aan te doen met allereerst een jacuzzi (om goed op te warmen) en dan een siesta... Lekker lui in bed dus op een miezerige dag!

Wat computeren betreft, stonden de laatste dagen volop in het teken van het boeken van onze zomervakantie. In augustus komen onze goede vrienden Nadine, Kris en zoontje Arno waarmee we samen in een camper zullen rondtrekken.
Een camper vinden is niet zo moeilijk... nog vrije campeerplaatsen vinden voor die camper, da's een paar andere mouwen.
Vandaag, eindelijk, zijn alle plaatsjes voor onze RV van 30 feet geboekt! OEF...

En voor de nieuwsgierigen gaat de trip er als volgt uitzien (zonder al te veel in detail te gaan):
eerst naar Sequoia,vervolgens naar Yosemite, daarna over Gold Land naar Sacramento, dan naar de Napa Valley (lekker wijn proeven!), dan Kris en Nadine gaan afzetten in San Francisco (zij gaan daar enkele dagen met hun tweetjes rondtrekken) en wij zakken terug af naar Marina del Rey met de kids...
Uiteraard staat er veel meer op het programma met onze vrienden... de kinderen willen immers Disneyland en Legoland bezoeken en Seaworld en.... Maar dat zijn allemaal uitstappen die we zullen doen met onze wagens en niet met een camper.

Ik wens iedereen een leuke week... met veel zon uiteraard (en dat schijnt in België ook niet echt een probleem te zijn de laatste tijd!)

1 comment:

Anonymous said...

allee een mooi vooruitzicht voor de vakantie,eerst naar hier komen hé of ik kom u nog eens halen hoor, groetjes aan Nele en Kurt als ge ze hoort of ziet Rosette