Monday, April 30, 2007

De tijd vliegt

Wat vliegt de tijd hier voorbij zeg... nog 54 dagen en ik sta al terug op Belgische bodem.
Alweer een hele week is zomaar voorbijgevlogen sinds mijn laatste postje. 'k Heb de indruk dat het hier nog sneller gaat dan in België!

Het weekend begon en was zo weer voorbij.
Zaterdag hadden we het druk want we gingen campers bekijken om zeker geen "kat in een zak" te huren voor onze zomervakantie met Nadine, Kris en Arno in augustus.
De prijzen liggen dicht bij elkaar... de mooiste zagen we bij Altmans Winnebago. Zij zetten met Memorial Day (da's eind mei) een hele nieuwe vloot RV's in, dus allemaal 2007 modelletjes.
Het zag er goed uit!
Nu zaterdag zullen we nog bij andere verhuurmaatschappijen gaan kijken, maar het zou wel eens Altmans kunnen worden (tenzij we een superdeal zouden krijgen elders).

Zondag brachten we de dag door aan het zwembad. Greta was er weer met haar zoon en kleindochter en dus kon er weer wat "Vloms" gesproken worden aan het zwembad en in de jacuzzi! Het was zo gezellig dat ze mee kwamen aperitieven bij ons, dat van het een het ander kwam, we uiteindelijk samen hebben gegeten en ze pas om 21u de deur uitgingen.

Een leuke afsluiter van het weekend.

Volgend weekend wordt het al niet minder druk. Zaterdag komen er vrienden eten (een Parisienne en haar Canadese roommate met de kindjes) en zondag moet Axelle naar een iceskating party voor de verjaardag van een meisje uit haar klas.

Deze week is begonnen met een fluitconcert van de 4th graders op school deze ochtend en daarna naar de gym, woensdag en vrijdagochtend wordt dat "gymen" herhaald. Morgen is kuisdag, vandaag was het classementsdag (bah!) en donderdag ga ik mezelf laten verwennen bij Greta (want zij is een schoonheidsspecialiste die oa Leonardo di Caprio al facials heeft gegeven!) voor een gezichtsbehandeling.

Voilà, meer heb ik niet te vertellen... en foto's heb ik ook al niet (shame on me!).

5 comments:

@nn said...

Hey Christine, eerst zeker eens de film RV huren! RV

Anonymous said...

sjoeke pas op dat die greta van u geen nicole kidman of zoiets maakt want dan staat ge binnen kort niet op Belgische bodem maar in de Universals studio's Rosette

Anonymous said...

@Ann: zullen we zeker eens doen!
@Rosette: om op Nicoleke te lijken is er wel héél wat meer werk dan een "facial" zenne, dus ge moet zeker gene schrik hebben dat ik in een filmstudio ga staan ipv in Zaventem!

Kristine

Anonymous said...

als we kristinnek nog maar herkennen,
wie weet wat ze daar met haar allemaal hebben uitgestoken??????
mira

Anonymous said...

Hi Kristine,
Dacht dat je weg was, was al een paar keer gaan kijken maar geen berichtje. Blij weer je update te horen.... Sounds like lots of fun!

Gr, Emma