Thursday, May 10, 2007

Groetjes uit...... Blankenberge


Rosette gaat dit postje graag lezen!

EINDELIJK... na méér dan 3 weken is dan het kaartje van Dieter vandaag in onze brievenbus beland! Ook de brief die Rosette enkele dagen later in de postbus stak, is er eindelijk vandaag bij...
Nu nog het kaartje en dan is EINDELIJK (ik denk dat we hier van enige vertraging mogen spreken) alles wat nog onderweg was, toegekomen.

Andersom werkt de post anders wel snel. Afgelopen zaterdag staken wij een kaartje voor onze mama's in de brievenbus voor "moederkesdag" en dinsdag wist mijn mama me te zeggen dat ze het al had aangekregen (dus amper 3 dagen onderweg).

Begrijpe wie begrijpe kan!

Vandaag mijn ventje gaan afzetten op LAX, die hangt nu ergens boven New Mexico in de lucht op weg naar Dallas. Morgenavond mogen we hem al terug gaan ophalen.

Axelle zit op de Engelse naschoolse les... nog 1x achter deze keer en ze is "done" zoals ze het zelf zegt.
En wat ben ik aan het doen: kaastaart aan het bakken en een gemarmerde cake gaat seffens de oven in.

Morgen de laatste dag van de "testing" op school en om 12u35 is de school dan al uit en gaan de leerkrachten lekker lunchen voor hun "teacher appreciation day".
Axelle kijkt uit naar de laatste dag van de tests, want het is niet altijd makkelijk zegt ze.

Haar meester zei me gisteren dat hij denkt dat Axelle een "talenknobbeltje" heeft, want dat hij nog nooit een kind in zijn 4th grade heeft gehad die het zo goed doet en zo goed meekan. Leuk hé als je zoiets te horen krijgt!!!

Hopelijk lukt het evengoed met het Frans en vormt het Nederlands geen te groot probleem als we terug naar België komen... maar als dat talentalent er echt inzit, dan denk ik niet dat er grote problemen zullen zijn.


Oeps... daar gaat het belletje van mijn oven... de plicht roept!

tot posts allemaal en een fijn weekend!

3 comments:

@nn said...

En, zijn de taarten lekker? Of was het voor de teacher appreciation day?
En, die talenknobbel, is dat van de mama of de papa of allebei?

Anonymous said...

dat zal ze wel van ons Kristine hebben want dat was toch een groot deel van jouw studies hé. En zoals gij frans en engels goed spreekt, duits misschien wat minder, alhoewel ik denk dat nu beter is vermits Gaby duitstalig is, en met je avondschool spaans ging het toch ook vlot. En ze is ook even rad van tong als haar mama.

Anonymous said...

Ja dat heeft nu wel wat voetjes in de aarde gehad eer die kaart en de brief er waren hé,maar nu ben je bijna in de hof terug en schrijf ik later wel OK Rosette