Monday, April 16, 2007

Het afgelopen weekend

Het afgelopen weekend :

Vrijdagavond: pizza-avond bij Nancy en Jeff. Alain kon echter niet mee omdat hij met collega's uit de UK een diner had en ze daarna een pintje gingen drinken. Ik ging dus alleen met Axelle... ook Tamzen was er met haar dochter. Het werd een leuke avond, de kinderen speelden samen en de mama's dronken hun glaske wijn... En uiteraard werd er heel veel gebabbeld en plannen gemaakt om samen eens op weekend te gaan naar Santa Barbara...

Zaterdag: een houten kop... Alain van al het mixen van verschillende drankjes, ik van net iets té veel wijn... maar gelukkig moest ik niets innemen en was het na een sterke kop koffie alweer voorbij. Tijdens de dag kwam mijn vriendin Gaby met haar kinderen zwemmen. Ik had ook Nancy beloofd op haar 2 kinderen te passen omdat zij naar een "open house" gingen kijken.
Tegen 7pm moest Axelle op een verjaardagsfeestje zijn bij een vriendinnetje van de klas. Ze nam haar slaapzak mee en bleef overnachten, samen met nog 7 andere meisjes. Haar nacht was uiteindelijk korter dan die van ons. Wij genoten van een avondje alleen thuis en keken naar de film "The departed"... héél goed gedaan, en vooral met goede acteurs (Jack Nicholson, Leonardo di Caprio, enz...).

Zondag: Axelle tegen 11am gaan ophalen en een kwartier later stond Angélique al aan onze deur om met haar te mogen spelen. Angélique is uiteindelijk gebleven tot 7.30pm... Ook Nancy's kinderen kwamen nog eens meespelen, want mama en papa moesten terug naar dat huis omdat het hen zo goed beviel en ze uiteindelijk hebben beslist dat ze het gaan kopen tegen de luttele prijs van 995.000 dollar! (geen grap hoor, huizen zijn hier zo duur)
Dinsdag gaat Nancy me eens meenemen naar dat huis, ik ga er zeker een fotootje van trekken, want een huis van zoveel geld, dat moeten jullie toch gezien hebben hé.

Alain die genoot op zijn eigen manier van zijn zondag, want hij ging met zijn collega's boot mee zeilen... Blijkbaar was de zee nogal ruw, want Alain zei me dat het niets voor mij zou zijn geweest. De golven waren zo hoog dat het net leek of er een muur van water op de boot afkwam (scary!). Inderdaad, niet zo direct wat ik als "fun" in gedachten heb.

Ondertussen is het weekend al voorbij en deze ochtend ben ik al naar de gym geweest met Gaby. De was zit al efkes in de droogkast... het appartement is al een beetje opgeruimd, zo is de week weer goed ingezet.

2 comments:

Anonymous said...

zeg is die nancy niet geitereseerd in een rijwoning te elewijt.
er mag zelfs een ietsiepietsie van de prijs af.
(direct vrij);
mira

Anonymous said...

ja die mira schrijft op de blog voor een rijwoning,maar heeft zij dan al een villa op de kop kunnen tikken want ge moet toch ergens wonen.De groetjes aan Temzen Gaby en Nele en haar man van Rosette