Thursday, November 16, 2006

1ste Salsa for fitness klas

Deze klas lijkt meer op een echte salsales en minder op "fitness" moet ik zeggen.
Tenia is onze lerares en ze begon uiteraard met de basispassen van de salsa, die ik gelukkig nog ken uit onze salsacursus van in België.
Hoe langer ik bezig was, hoe meer goesting ik kreeg om terug samen met Alain de salsa op te nemen. Deze les is vooral afgestemd op het meer "vervrouwelijken" van je bewegingen. Zo leerde ze ons vandaag een aantal armbewegingen die je kan "uitvoeren/toepassen" terwijl je rechts of links draait. Heel leuk allemaal en natuurlijk met salsa music op de achtergrond (hoewel, gezien het geluid: op de voorgrond).
Na de les dus even met de lerares gebabbeld en ja hoor: ze geeft ook danscursussen aan koppels en dat in Manhattan Beach of Redondo (dus op zo'n goeie 15 à 20 min rijden van bij ons, wat heel goed meevalt hier in Amerika qua afstand).
De prijzen vallen ook mee... 54 dollar per persoon voor een lessenreeks... Ik had het eerlijk gezegd weer duurder verwacht, want alles is hier zo duur...
Willen jullie weten wie mij hier zo entertaint? Wel, klik dan eens op deze link:
www.learntosalsa.com


Ah ja, nog een belangrijk berichtje voor de mensen die graag een "commentaartje" nalaten op mijn blog. Ik heb vandaag de "word verification" moeten aanzetten, omdat ik meer en meer spam in mijn "comments" begin te krijgen. Het enige dat jullie dus moeten doen vooraleer op "publish" te klikken, is de lettertjes natypen die je in cursief ziet staan. Sorry hiervoor... maar het kan niet anders!

1 comment:

Anonymous said...

zeg kristientje ik vanaf dat gij in amerika zit en ik met jou mail of blog krijg ik ongelooflijk veel spam binnen en dat is dan heel veel om viagra te verkopen of om beleggingen te doen. Ik heb een gratis spamwire gedownload maar dat is de versie voor prive personen en daar kan je maar 100 namen of domeinnamen op de zwarte lijst zetten en evenzoveel op de witte lijst. Ge kunt die blijkbaar ook in amerika nu verkrijgen. De profversie biedt meer mogelijkheden maar die kost 25euro per jaar. http://www.spamfighter.com/Pro is de website waar ge dat vindt.