Monday, November 06, 2006

Een rustige zondag

Ondertussen is het hier al weer bijna maandagavond, maar gisteren hebben we een prachtige (en vooral rustige) dag gehad met ons drietjes.
Eerst een uitgebreid ontbijt op ons terras... waar we ineens in het kanaal 3 dolfijnen te zien kregen... WAW... nog nooit gezien (allé, als je de dierentuinen en waterparken niet meetelt natuurlijk) van zo dichtbij... en in ieder geval nog NOOIT hier in het kanaal.
Ze zwommen richting haven, maar hadden al vlug hun "foutje" door en gingen dus terug richting zee.
Na de middag trokken we naar het zwembad en daarna naar het strand voor een lange strandwandeling. Alsof het nog niet voldoende was geweest voor de dag, kregen we de drie dolfijnen opnieuw in het vizier. Deze keer zwommen ze in de branding, vlakbij de golfslag.
Ongelooflijk knap! We waren er alledrie van onder de indruk.
Alain had ons nieuw fototoestel mee om de zonsondergang (prachtig by the way!) op camera vast te leggen. Maar blijkbaar had hij per ongeluk op een verkeerd knopje gedrukt, want al onze foto's kwamen in "pasfotoformaat" tevoorschijn. Spijtig, want de fotoserie die hij maakte was echt knap (zij het dan niet dat je er niet volop van kan genieten door het verkeerde formaat!).
Ik voeg hier toch zo'n "mismaakt" fotootje bij zodat je toch kan zien wat wij gisteren "live" mochten zien vanop het strand.

















En hieronder enkele minuten later:
















Ook vandaag was het hier echt warm (nu nog zo'n 26° en binnen een half uurtje terug zonsondergang). Vandaag was het zwembad en verder opruimen en de was en de plas!
Momenteel ben ik even de "nanny" van Michael, want zijn echte nanny is ziek en dus werd mijn hulp ingeroepen.
Tot één dezer... met hopelijk "gelukte foto's"... kwestie van het menu terug in de juiste positie te zetten natuurlijk!

1 comment:

Anonymous said...

als wij de laatste keer zijn gaan zeilen op de oosterschelde hebben wij ook 2 dolfijnen gezien; zij zwommen een hele tijd paralel met onze boot. blijkbaar komt dat wel meer voor op die plaats. Jaja indrukwekkend die zonsondergang. Hoop het ook eens te zien.