Wednesday, June 13, 2007

4th grade MUSIC PERFORMANCE

Geheel onverwacht zat er gisteren een papiertje in de boekentas... vandaag was er een music performance van onze kinderen... ze brachten liedjes uit het repertoire dat ze dit jaar hadden aangeleerd bij Mrs Babchenko tijdens de muziekles.

Belangrijke opmerking van Axelle: de valse noten die je kan horen in één van de filmpjes, komen van een leerling van de andere 4th grade! Moest ik toch zeker melden dat de kinderen in de klas van Mr Bax wél correct hun blokfluit kunnen spelen... (ik had mijn orders!)


Om 9u30 stonden we dus weer op school met de camera in aanslag (weliswaar met een bibberende hand, zo blijkt op de filmpjes!).


Té veel om te posten... maar hierna de 2 leukste (eentje met de blokfluit en eentje van een liedje dat Axelle zingt en zingt en zingt (tot vervelens toe!)...








Daarna reed ik met Gaby naar Las Flores Canyon, waar zij een stukje grond bezitten boven op een berg... met uitzicht op de Oceaan en de prachtige natuur! Zij wilde er graag wat fotootjes nemen om ze aan haar ouders te kunnen laten zien tijdens haar verblijf in Duitsland.


































Om deze leuke voormiddag af te ronden, aten we samen onze lunch op een terrasje in Venice Beach... waar het hele rariteitenkabinet weer uitgestald stond: de man met zijn "fake snakes" die balanceert op zijn ladder, de man die piano speelt (maar niet boven het andere geluid uitkomt), het standje met de Bob Marley schilderijen, de psychic readers (neen Rozette, deze keer had ze geen winterjas aan met een minishortje!), enz enz

No comments: