Saturday, June 02, 2007

Spring Fling Auction at Coeur d'Alène

Vandaag was het zover: de Spring Fling Auction op de school van Axelle. Het is een groots evenement dat veel geld moet opbrengen voor de publieke school waar ze naartoe gaat.

Er waren vele prijzen waar je op kon bieden. Wij boden op 2... het eerste was een gourmetmand en het andere een fotoshoot. De gourmetmand ging aan onze neus voorbij, maar de fotoshoot is de onze! YES!

Hoe ging het allemaal in zijn werk?

Om 1pm opende de school zijn deuren. Je kon je aanbieden bij vrijwilligers om je in te schrijven. Dan kreeg je een nummertje opgespeld. Met dat nummer kon je gaan bieden op de artikelen die je graag wilde hebben. Ik was dus, keukenprincesje als ik ben, direct geïnteresseerd in die gourmetbasket. Er zaten leuke dingen in zoals olie en azijnspecialiteiten, een messenslijper, een kurkentrekker, olijfjes enz enz enz... In ieder geval genoeg om mijn interesse op te wekken, maar blijkbaar ook die van andere bieders en dus werd er al snel een hoger bod gedaan op wat wij op het oog hadden.

Gelukkig voor ons waren er meerdere van die "photoshoots"... zodat we toch iets op de kop konden tikken. We hebben dus een fotoshoot ter waarde van 350 dollar voor 120 dollar kunnen kopen! JEEEEE.....
Hopelijk brengt dit dan ook mooie fotookes die we dan misschien wel cadeau kunnen geven aan mensen die ons na aan het hart liggen!

Hoe vandaag de dag begon..... eerst en vooral een ontbijt op ons terras in het zonnetje... daarna onze nieuwe "lease" gaan tekenen, daarna Alain naar de fitness en ikke rustig met een boek op ons terras, Axelle die was ondertussen druk bezig met haar nieuwe Nintendo DS spelletje "Cooking Mama"...

Daarna gingen we tegen ongeveer 3pm naar school en brachten we er ons bod uit. We genoten van het zonnetje, we genoten van het gezelschap van al onze vrienden en de mensen die we hier ondertussen leerden kennen en dronken een frisdrankje en aten een taco.... allemaal om de school te steunen.

Toen de "auction" gedaan was, moest er natuurlijk eerst betaald worden en daarna gingen we naar huis.

Hoe de dag dus eindige.... opnieuw op ons terras, deze keer met de patioheater op! En ook niet alleen, maar met onze vrienden Tamzen en Jeff, Nancy en Jeff en hun kinderen.
Axelle had dus een fameuze "playdate" en wij hadden een leuke avond. We aten pizza van de bistro hier in Mariners Village en de wijn en de Stella Artois vloeiden in overvloed.

Het was een "relax" dag en ook een "relax" avond.... en zo'n 10 minuutjes geleden is iedereen hier buiten gestapt en ligt Axelle in bed.
Tijd voor mij dus om nog snel even over de Auction te schrijven... want morgen moet ik alweer over wat anders vertellen...
Morgen gaan we namelijk naar het "Ontbijt" hier in Mariners Village dat wordt georganiseerd vanwege Vaderdag (ze zijn hier een beetje vroeg denk ik!)....

Nog enkele fotootjes om wat sfeer weer te geven van vandaag....
Spijtig genoeg niet van de avond, wat de batterij van onze camera was LEEG!

















Axelle en Angélique in de rij voor het springkasteel......

















Dé fameuze gourmet basket!



















Ons bod op de fotoshoot!



















Dit was de "room basket" die Axelle's klas samenstelde. Allemaal kruiden in potjes en nuttige "green tips"... Spijtig genoeg heb ik geen tuintje om dat in te planten... Anders had ik zeker op deze geboden!






















Axelle al rennend met haar ijsje!



















Springkastelen, eettentjes... een beetje voor iedereen!

No comments: