Tuesday, June 19, 2007

Bijna laatste schooldag

Vandaag is het een rustige dag op school... Een boekentas moest zelfs niet meer mee worden genomen, want de banken werden al geleegd gisteren.
Deze middag eten de kinderen pizza in de klas en zelf klaargemaakte pasta met kruiden uit hun kruidentuintje waar ze een jaar lang voor gezorgd hebben.
Ik moet niet gaan helpen (oef! zie vorige post)...

Morgen is dan officieel de laatste schooldag. Deze begint vroeger dan anders (om 8u05) en eindigt om 12u35... een half dagje dus. Wat ze nog gaan doen, dat mag Joost weten... vermits hun banken leeg zijn en ze vandaag eigenlijk al gingen "niksen" volgens mij.
Morgennamiddag organiseren ze voor de 4th graders een picknick op het strand in Venice Beach. Iedereen brengt eigen picknick mee en daarna kunnen de ouders keuvelen op het strand en de kinderen in het water en uit het water met elkaar spelen. Daar gaan we dan wel naar toe.

Axelle is blij dat het jaar om is, maar ook wat triest... want volgend jaar moet ze naar een nieuwe leraar of lerares en bij Mr Bax had ze het nou net zo leuk! Niets aan te doen.

Maar, vermits ze nu niet lang meer moet wachten om iedereen in België te zien, is ze natuurlijk ook blij dat het het einde van het 4de leerjaar is. Ongelooflijk hoe snel dit schooljaar is voorbijgevlogen!

2 comments:

@nn said...

Geniet van jullie terugkeer voor even naar Belgie, iedereen en alles weer eens terugzien na een jaar zal eens deugd doen. (bij ons is het nu 2,5 jr geleden, ik hoop dat we wat kunnen regelen voor kerst, dan zullen we drie jaar hier zijn)
Ik hoop dat je spuitjes veel effect hebben, zodat je snel weer de oude bent, zeker nu je drukke weken te wachten staan!
Geniet ze!

Anonymous said...

Kristine,
Weet jij al wanneer je naar Tractebel komt ?
Groetjes,
Renata