Tuesday, June 03, 2008

Matrasoproep

Hartelijk bedankt aan Goedele, Rosette en Veerle om zo genereus te antwoorden op mijn vorige post.
JAAAAAAAAAAAA... wij willen op jullie aanbod ingaan.
De dubbele matras (Goedele) en de enkele matras (Veerle) zouden wij al kunnen gebruiken vanaf 16 juli avond... Hoogstwaarschijnlijk komt dan mijn vriendin Gaby al toe met haar 2 kinderen.
Wij zullen zelf terug in ons huis te zien zijn vanaf 15 juli vermoed ik... hangt er nog even van af wanneer we met de huidige huurders afspreken om de sleutels te overhandigen.
Veerle, ik dacht dat jullie op vakantie gingen... laat eventueel die matras bij Rosette achter als je wil (dankjewel!).
Rosetteke, uw matraskes (alletwee) kunnen we dan de 18de komen halen door den hof.

Alleszins nen dikke merci hé! In nood kent men zijn vrienden... een spreuk die hier maar eens bewijst dat ze waarheid is!

6 comments:

Anonymous said...

We komen de 15de terug, dus geen probleem, als je ze vroeger nodig hebt, zullen we ze op voorhand bij Rosette gaan afzetten (vóór de 1ste juli dan)
Heb je genoeg beddegoed, een extra donsdeken en een slaapzak hebben we ook nog wel liggen.
Groetjes,
Veerle

Anonymous said...

Ja nu vind ik toch dat we die amerikanen een beetje teveel in de watten gaan leggen,zie dat we niet teveel weggeven ik heb het al voorgehad dat ik het niet meer terug kreeg hahahahaaha,maar dan nemen we hun fietsen en tuingerief in beslag hoor.daaaaaaaaaaaaag zus

Anonymous said...

Zeg Nele zijn jullie ook niet toevallig in het land,we vinden nog wel slaapgelegenheud hoor,aangeboden door Rosette

De Martens in Pasadena said...

Mercie Rosette!
Wij zijn echter pas de 25e terug in Belgie, dus veel hulp zullen we niet kunnen aanbieden vrees ik.
Het zal zo al druk genoeg zijn, stop maar wattekes in uw oren Rosette als gans die zotte bende daar arriveerd! Want die kunnen feesten als geen ander!!!
Groetjes, Nele

Anonymous said...

Allé, ik ben al te laat. Ik heb nl. een vaste afspraak met de blog op donderdagochtend. Mocht ge toch nog beddegoed nodig hebben of een matras. Laat maar weten.

Groetjes,

Nadine

Anonymous said...

Bedankt Nele,voor de goeie raad want ik wist echt nog niet dat Kristine rumoerig was,ik ben al op weg naar de apotheek om oordopjes,en voor Nadine ge weet dat we rappen zijn hé,maar u zal ik troosten met een dikke knuffel binnenkort Rosette