Wednesday, October 11, 2006

Halloweengekte

Stilaan begint de Halloweengekte zich te laten voelen...
Winkels met verkleedspullen rijzen uit het niets op, Halloweenversiering duikt in alle winkels op... Sommige mooie spullen, maar ook soms afgrijselijke, wansmakelijke gedrochten waarvan je je afvraagt "Wie in Godsnaam gaat dat kopen?".
En toch... hier in Mariners Village zijn we zo al een "niet om aan te kijken heks" tegengekomen op een terras..., sommige van de medebewoners hier hebben een mooie lichtversiering met pompoentjes of kelkjes met spinnetjes erop... anderen hebben dan weer een soort van "wattenslingers" hangen (die ik weet niet wat moeten voorstellen), waardoor het voor hen onmogelijk moet zijn om nog naar buiten te kijken!
Wij hebben het, naar goede gewoonte, sobertjes gehouden en hebben geopteerd voor een lichtslinger met pompoentjes en een lichtslinger met gewone "minilampjes" (die we dan ineens voor de Kerst kunnen laten hangen (lui als we zijn)).
Daarjuist naar Home Depot gereden om verlengsnoeren te kopen en nu branden onze lampjes buiten, wat best wel gezellig oogt.





De raamdecoratie bestaat uit spookjes, heksen en spinnen... dat zijn raamstickers die je nadien kunt verwijderen en volgend jaar opnieuw gebruiken. Deze stickers had Axelle in het weekend al aangebracht.
Op 27 oktober is er de Halloweenparade op school, dan mag Axelle eindelijk haar kostuum dragen! Wees maar zeker dat ze naar die datum aftelt!

1 comment:

@nn said...

Spinneraggen Kristine! Met die wattenbollen moet je webben maken, brrr. griezelig. Benjamin vindt die ook tof, ikzelf niet, dan wil ik liever 'echte' spinnewebben heb ik hem gezegd. Vanaf nu laten we ze overal hangen buiten, dan kunnen we er op halloween gaan inlopen, da's pas echt vies.