Sunday, October 22, 2006

Uitstap naar San Pedro

Omdat we vandaag een uitstap wilden maken, besloten we deze ochtend eerst enkele uurtjes naar het zwembad te gaan. Axelle vindt al die uitstappen maar niets, dus moesten we toch eerst en vooral iets doen dat ze wel graag doet...
We hebben er trouwens alledrie van genoten, want het was hier zo'n 25° en een lekker duikje in het zwembad was dus zeker te pruimen.
Na de lunch vertrokken we dan zuidwaarts, naar San Pedro... oftewel Port of Los Angeles.
Daar komen de cruiseschepen aan en het is er ook de industriële haven van LA (er lag ook zo'n supergroot containerschip dat ze aan het laden of lossen waren).
2 cruiseschepen waren trouwens aangemeerd toen wij er toekwamen.
Toen we in een Mexicaans restaurantje aan het water zaten te eten 's avonds, vertrokken beide gigantische cruiseschepen en vaarden ze vlak aan ons voorbij (vandaar de foto van één van beide).


















Axelle maakte de bemerking dat als zij misschien later fotomodel zou zijn, zij ons dan op een cruise zou trakteren (lief hé!)... Probleem is dus wel dat ze eerst als model moet ontdekt worden! Dat ontdekt worden, is hier geen probleem, maar de meeste van deze "ontdekkers" zijn malafide organisaties die je gewoon geld uit je zakken willen halen door je een "fotoboek" te laten maken van je kind enz enz... En dat kost uiteraard allemaal stukken van mensen.


Wat we nog meer gedaan hebben in San Pedro: een strandwandeling, een gewone wandeling en een ritje met een leuk 100 jaar oud treintje (dat er trouwens nog erg goed uitzag vanbinnen en vanbuiten).




































En zo is het weekend nu weer beëindigd en begint morgen weer de werkweek.

1 comment:

saskia said...

Tof zo van die uitstappen in het weekend.

Pieter en ik genieten momenteel liever van een weekendje thuis niks doen (tenminste dit weekend dan, geen IKEA, geen grotere winkel inkopen, niet te veel verplichtingen, etc...)

Een weekend lekker niks doen (behalve dan een beetje kuisen).