Saturday, November 04, 2006

Opgelost luxeprobleempje & een beetje vanalles

En voilà, de keuze is gemaakt... Ik ga 9 weken lang elke donderdagochtend "salsa for fitness" volgen... Indien ik het niet leuk zou vinden... mag ik nog altijd terug overstappen naar het "belly dancing". Vanaf 16 november begin ik dus te "salsa-en"... Shake it baby!

Vandaag alweer een zonnige dag dus staat er zwemmen op het programma. Alain is bezig met zijn voorlaatste zeilles...
Eerst zou ik nog graag met Axelle tot in Santa Monica geraken... maar ze lijkt vastgeplakt aan de tv te zitten vanmorgen... zucht!

Gisteren in Best Buy een nieuw digitaal fototoestel gaan kopen. Ja Mira, het is er net zo eentje als dat van jou geworden... een Sony Cybershot 7.2 megapixels. Een klein supercompact ding waar ik vanaf volgende week (eerst nog wat oefenen) hopelijk mooie fotootjes kan maken voor op de blog! 't Is hier wel een heel stuk goedkoper dan in België... net zoals de meeste van die elektronicaspullen trouwens.

En nu denk ik dat ik uitgeschreven ben voor vandaag... er is niets spectaculairs gebeurd.... vandaar!

Groetjes aan iedereen in België... et à la prochaine!

2 comments:

Anonymous said...

welk fototoestel hadden jullie dan daarvoor? Dat was toch ook een di-gitaal hé. Zijn die compatiebel met ons systeem of niet? En leert gij ginden maar photoshop dan kan ik dat van jou leren als ge terugkomt. Ik heb de software maar kan er eigenlijk niet echt mee overweg.

Anonymous said...

aha kristinneke dan gaat ge toffe fotokes kunnen trekken hé.
veel trekgenot hahahahah
mira