Friday, August 18, 2006

To the beach...


Gisteren afgesproken met Tamzen en Saritha dat we vandaag met onze dochters naar het strand zouden gaan...
Zo gezegd, zo gedaan... om 14u stonden we gepakt en gezakt klaar om te vertrekken: de nodige mondvoorraad, handdoeken enz enz, alles zat in de zakken. Uiteraard ook het fototoestel, want onze eerste echte stranduitstap (buiten die van Long Beach) moest ik toch op camera kunnen zetten.
Wel, hoe georganiseerd ik ook lijk, realiteit was dat de batterijen van mijn toestel het al snel opgaven en ik dus met grote moeite 1 fotootje kan tonen (dat dan nog niet eens een fantastische "shot" is!).
Axelle heeft zandkastelen gemaakt, een bloem, een hartje... heel mooi om te zien... wat een creativiteit. Spijtig genoeg geen foto van kunnen maken dus! Volgende keer beter.
Verder heeft ze in zee gespeeld met Chloé en Maia en hebben ze op zo'n boards proberen te surfen op de golven... Grappig zicht!
Na enkele uren op het strand, hebben we terug het zwembad opgezocht... Ons grote zwembad was totaal afgesloten... iemand had een "accidentje" in het bad gehad. (wat dat ook mag zijn, maar wij vermoeden een pipi of kaka van een kindje)
Wel, ze nemen het zeer au sérieux, want alles was zowat hermetisch afgesloten alsof er een moord was gebeurd in het bad. Eerlijk gezegd dacht ik in eerste instantie dat er iemand verdronken was... maar het blijkt dus onschuldiger te zijn.
We hebben dan maar het zwembad vlak aan ons gebouw onveilig gemaakt...
En nu is het alweer avond, hebben we gegeten en bloggen we nog even voor we de pc zijn nachtrust gunnen.
Alain ligt uitgeteld in de sofa, blij dat zijn vakantie eindelijk begonnen is... Axelle zeurt om onze oren dat ze nog een spelletje wil spelen, en mama.... die zal maar toegeven zeker?

Groetjes ginderachter!

3 comments:

Anonymous said...

Hallo Kristine, Alain, Axelle,

We hebben de indruk dat jullie nieuwe leven jullie bevalt. Voor het vertrek wel wat zorgen gemaakt maar uiteindelijk lijkt alles wel in de plooi te vallen. Misschien wil je wel niet meer terug naar België, wie weet...Het is wel plezant om jullie te kunnen volgen.
Groetjes en een dikke kus aan iedereen.

Patrick,Bianca,Joleen,Dorine

marijke said...

Wacht maar tot je tijdens de vakantie in San Francisco geweest bent: jullie gaan naar hier willen verhuizen! ;-) In welk hotel logeren jullie en hoelang blijven jullie hier? Als ik dat weet, kan ik nog eens nadenken over 'toeristische attracties' die jullie zeker moeten bezoeken.
Marijke

Anonymous said...

Hallo Christine, alain,
Ben wel jaloers op het weer dat je hebt!!!! Leuk om te lezen dat Axelle vriendinnetjes heeft. Hoe vordert haar engels????

Vergeet je niet mij je tel nummer en address te geven?
Groetjes, EMMA