Sunday, July 22, 2007

Annual Summer Luau in Mariners Village

Het was een "feestweekend"... letterlijk!
Gisteren de BBQ voor onze Nationale Feestdag, vandaag de "Luau" in Mariners Village.
Beide was "eten en drinken"... en vooral A LOT OF FUN.

Vorige post behandelde reeds ons Belgenfeest gisteren, deze post gaat dus over vandaag: de summer pool party.

Enkele filmpjes laten jullie zien dat we heel veel plezier hebben gehad... zelfs al wonnen we de wedstrijden niet!

De mama's en papa's genoten van een lekker glaasje drank in het zonnetje, de kinderen speelden en zwommen dat het een lieve lust was.

De dag vloog voorbij en eindigde in Nancy's appartement waar we samen nog nagenoten met een glaasje wijn en een lekkere salade en dan..... begon het zowaar te regenen!

Regen begint me echt te achtervolgen hé (haha).... neen, 't was maar efkes, nog niet genoeg om het stof van de bladeren van de bomen te krijgen!

Een fijne afsluiter van een mooi weekend was een zalige douche en nu zet ik nog gauw wat fotootjes en filmpjes voor jullie hier op de blog, zodat de beginnende werkweek weer wat opgevrolijkt wordt!




Klaar voor het feest.... met onze bloemenkrans rond, zoals het hoort!




Ons zeemeerminneke... daar waar ze zich het best voelt: in the pool...



Klaar om het spel "Pepsi-Sevenup" te spelen. Rechts naast mij mijn vriendin Nancy en vriendin Tamzen. Nancy speelt met Angélique (Axelle's klasgenootje en vriendin) en Tamzen met haar dochter Maia. Uiteindelijk werd Tamzen tweede met Maia. Ze kregen als troostprijs een cheque ter waarde van 25 dollar voor de plaatselijke Mc Donalds.



Effe poseren met Nancy voor fotografe Kristine!


Hieronder een filmpje van de danseressen die de dag wat kwamen opfleuren.... en eentje van Axelle en ikzelf van het spelletje "Pepsi-Sevenup"... waar je telkens van knie moet wisselen... Enfin, als je het bekijkt, zie je wel hoe het werkt! Groetjes aan iedereen in België...








1 comment:

Anonymous said...

profiteer er nog maar van ik ben al de ganse week meubelen bij iedereen aan het verhuizen ben weeral stik kapot,ps de groetjes aan alain van Dr Van Campen die vraagt telkens naar jullie Rosette