Monday, July 16, 2007

Het zonnige weekend

Vrijdagavond, kwart na 9 (15 minuten eerder dan voorzien), kwam Alain's vlucht uit Boston toe.
Axelle en ikzelf repten ons naar de auto om "papa" te gaan afhalen op LAX.
Een goed half uur later was ons gezinnetje weer verenigd, tot ieders genoegen.
Thuisgekomen (rond half 11, de bagage liet op zich wachten) was iedereen zo moe, dat we allen direct naar bed gingen.

Zaterdagochtend, na een goede nachtrust, startten we de dag met een gezellig ontbijt. Na de middag gingen we naar het zwembad. Het was warm en zelfs het zwembadwater bracht maar heel eventjes verkoeling. We bleven redelijk laat aan het zwembad "hangen" en aten er pizza die we bij de bistro bestelden. Alain was ondertussen al vertrokken voor zijn avondje met de Belgische mannen in Hollywood in restaurant Il Picolino.

Hij vertelde me dat het een toffe avond was geweest en dat hij erg lekker had gegeten.

Zondagochtend had Alain aangeboden één van onze vrienden te helpen met een verhuis van wat dozen uit een "storage". We kregen die dag 2 aanbiedingen om iets te doen: boating met onze buren Buddy en Susan of naar het strand met onze Belgische vrienden Nele en Kurt en de kinderen. We kozen voor de laatste optie.
Boating is vermoeiend en Alain zou trouwens niet op tijd terug zijn... het werd dus een "raincheck" voor het uitje met onze buren.

Het werd een heel leuke namiddag op het strand... de kinderen genoten van het boogieboarden (schrijf ik dat juist???) en wij genoten van een babbelke en een knabbelke onder de parasol (die hoognodig was).

Volgende week zien we elkaar weer, want dan gaan we op zaterdag 21 juli naar het feest van de Belgen op Long Beach strand. Naar goede gewoonte organiseert de Belgische club dan een bbq ter gelegenheid van onze Nationale Feestdag.

Zo vloog een weekend voorbij en was het deze ochtend om 6.45 am erg zwaar om op te staan. Na een ochtendlijk ontbijt op ons terras, vertrok Alain richting El Segundo naar kantoor en begon ik de dag met het opruimen van de keuken.
Vandaag nemen Axelle en ikzelf het appartement onder handen zodat het vanavond blinkt als een spiegeltje!

Prettige werkweek aan iedereen en aan zij die vakantie hebben: Fijne vakantie!

No comments: