Friday, July 14, 2006

Aankopen doen

Vandaag hebben we veel dollars gespendeerd... lang leve de consumptiemaatschappij.
Eerst zijn we even de kasten en koelkast gaan vullen bij RALPHS (een grote supermarkt die je kan vergelijken met Delhaize qua aanbod). De rekening was niet min... en dan hadden we nog niet alles wat we moesten kopen. Maar ja, er volgen nog dagen he.
Verder zijn we ons bed gaan kopen... met tempura matras zodat we zalige nachten tegemoet gaan (en ik spreek hier over slapen natuurlijk buurman) en dat al vanaf morgenavond, want ja hoor: geen wachttijden, morgen wordt er geleverd. Dat zal een verademing zijn, want voor het sofabed moeten we echt nog een oplossing zoeken voor de eerste bezoeker zich gaat aanmelden (veel te harde matras).
We zijn dan ook nog naar een winkel in Santa Monica gereden (op aanraden van een van de dames die we gisteren aan het zwembad hebben ontmoet), West Elm ( www.westelm.com ) is een iets duurdere versie van Ikea, origineler qua meubelen en ook een kleiner aanbod. Best wel mooie dingen ook voor decoratie.
We hebben daar een tafel en stoelen gezien die we leuk vonden en de stoelen staan al in onze living, de tafel moet Alain gaan halen met hulp van een collega volgende week.
Kortom: de dollars hebben gerold vandaag.
Ze hadden er ook heel mooie bijzettafeltjes en kastjes... maar dat zien we nog wel later.

Werden in Santa Monica ook ons ervan bewust dat we nog niet alles weten over parkeren in The States, vandaar dat het behalen van een rijbewijs nuttig zal zijn...

2 posts op een dag, niet slecht he... maar dit zal toch wel eerder uitzondering dan regel worden denk ik (het is hier veel te mooi om constant voor de pc te zitten)
Greetz

3 comments:

Anonymous said...

Zie dat nog geld overhoud ......
Denk veel aan jullie wat een avontuur!

Groetjes en blijf schrijven
Emma

Anonymous said...

Zo, terug van vakantie en ontdekken dat ik tegenwoordig ook als 'other' kan reageren. Leuk. Heb het voorheen geprobeerd als Blogger maar dat werkte absoluut niet dus telkens las ik je blog maar kon dan niet reageren en kon je er ook niet over mailen omdat die optie er niet was.

De verhuis is dus al goed verlopen? Mooi zo, ben heel benieuwd hoe jullie verdere leventje gaat verlopen, veel geluk daar!

kastelke said...

Kristine, ik zie dat je tijdens onze vakantie nog goed afscheid gevierd hebt, én ondertussen ook al aardig je gang aan 't gaan bent in Amerika! Goed zo! En blijf ons vooral op de hoogte houden!!