Saturday, July 29, 2006

Een dagje autoshopping

Zoals gezegd, werd deze zaterdag opgeofferd aan het autoshoppen.
Eerst helemaal naar Buena Park Carmax gereden, maar voor de prijs van een tweedehands heb je elders bijna een nieuwe... dus 't was een rit voor niets!
Op terugweg lekker en goedkoop gegeten in een klein eethuis en dan nog bij de Fordgarage binnengestapt. Mooie wagens gezien... nu nog de bank weten te overtuigen dat we kredietwaardig zijn.
Maar dat kan natuurlijk niet over het weekend... De bank is in dit geval wel een goede kennis, nl de vriendin van Alain's baas (dat zou dus moeten helpen). Hopelijk valt alles binnen het budget, dan zouden wij binnenkort eindelijk onze auto's hebben. Alain zou gaan voor een mooie Ford Fusion en ikzelf voor een Focus. Hij een lichtgrijze, ik een iets donkerder grijs (maar van bijlange nog geen zwart want dat is niet te doen hier met de zon).
Op terugweg van die garage naar Marina Del Rey binnengestapt in een electronicazaak waar we een printer hebben gekocht en een mooie LCD-tv. Binnenkort kunnen we dus tv kijken (nog even wachten op de kabelaansluiting).
Het was dus een drukke dag, die we seffens beëindigen met een bezoekje aan Alain's baas. Want Alain heeft hem nog niet gezien sinds we hier zijn aangekomen omdat de man in kwestie een ongeluk had gehad het weekend ervoor.
Nu nog snel de tafel dekken om een boterhammetje te eten, dan gaan we weer terug de baan op!
Tot morgen...

1 comment:

Anonymous said...

Hallo nichtje en co...
Eindelijk mijn eerste bericht aan jullie in dat verre LA na jullie vertrek. Sorry, maar ook ik ben net terug uit vakantie, en ja, ook hier is, en binnenkort was, het snikheet! Hopelijk overleven jullie de hittegolf ginds? By the way, hartelijk dank voor de verjaardagswensen hé! Wat een gedoe allemaal om alles in orde te krijgen! Maar... gelukkig zijn er ook de meer amusante kanten. Fijn dat het goed gaat met Axelle ginds, en uiteraard ook met jullie hé :-)! Tot de volgende,
Hélène & Edward