Friday, July 14, 2006

Afscheidsfeest van 8 juli en Aankomst in LA

Hello aan de andere kant van de Oceaan...
Eerst een woordje over dat afscheidsfeest van verleden zaterdag!
GRANDIOOS... da's het enige woord dat in mijn hoofd komt.
Ons vertrek heeft de vriendschapsbanden nog meer aangesterkt (zo voelen wij het toch aan).
In ieder geval : FIJN DAT JULLIE ER BIJ KONDEN ZIJN en HARTELIJK DANK VOOR DE LIEVE ATTENTIES...
Een aantal van die attenties hebben wij trouwens al in gebruik genomen: ceintuur van Sonja, kettinkje van Meter Nancy, armbandje en oorbelletjes van Tata Nadine en Peter Kris, kettinkjes en armbandjes van Freddy en Danièle, het prachtige boek van Peter en Inge... en de andere attenties wachten hun beurt af.
We kunnen jullie niet genoeg bedanken!
Maar een speciaal woordje van dank aan diegenen die zich SUPER hebben ingezet om liedjes in elkaar te steken voor ons - liedjes die trouwens ons hoofd nog niet zijn uitgeweest: "Van Elewijt tot in Los Angeles, van den E19 tot op de highway...."
Dankjewel beste Inge, Peter, Rosette, Monty, Mira, Grietje, Sabine en Luc... (ik vergeet toch niemand hoop ik).

De dag erna met een énorme kater opgestaan en toch moest het opkuisen verdergaan, aan hetzelfde moordende tempo, want dinsdagmiddag ten laatste wilde ik dat huis LEEG!
En... met hulp van wederom, ons Rosette, en ons mama en mijn schoonpa lukte het ons om deze deadline te halen.

Dinsdagnamiddag was het dan zover: Afscheid nemen... Héél moeilijk en de nodige traantjes zijn dan ook gevloeid. We hadden er namelijk bewust voor gekozen om die avond op hotel te gaan en niet meer bij één van de ouders te slapen om het afscheid wat minder zwaar te maken.

Toch waren er van die plezanterikken die op de luchthaven stonden: John, Emma en hun kindjes! Maar we appreciërden dit gebaar van vriendschap echt wel! Hoewel het bij mij dan weer toch bijna de waterlanders naar boven deed komen.

De vlucht was goed... maar lang natuurlijk. Gelukkig ging alles supervlotjes bij de douane en was het dan nog wachten op onze bagage. Voor al diegenen die komen: neem een goede hardboard valies, want ik geloof dat ze er nogal met smijten (ons chocoladeventje dat in het midden van de hardboard zat, ligt aan diggelen!) (maar zal daarom natuurlijk niet minder smaken)

We hebben ondertussen al geld opgedaan, wat dacht je in deze consumptiemaatschappij!
Hebben een mooi tuinstel gekocht zodat we tenminste kunnen zittend eten! Want de rest van ons interieur is "leeg" (met uitzondering van dozen en valiezen).
Bij Ikea hebben we ook al wat spulletjes gekocht, ook Axelle voor haar kamer... (met de gekregen centjes van de klasgenootjes).

Als ons nestje in orde is, maken we zeker wel eens een fotootje daarvan om hier te posten.

Foto's van het feestje post ik zeker nog later, maar ik moet ze nog downloaden op de pc, vandaar.

Ziezo beste mensen, afronden dan maar: hop naar weer een dag van boodschappen doen!
Weet je wat? Gisteren hebben we zelfs een mevrouw uit Mons tegengekomen in de supermarkt, een Amsterdamse mevrouw in het park waar we wonen... Nederlands en Frans hebben we dus al kunnen spreken!

Groetjes ginderachter en: MISS YOU ALL...

No comments: