Friday, July 07, 2006

Een jaartje ouder

Vandaag een jaartje ouder geworden...
Niet echt gefeest, wel veel gewerkt (inpakken, verhuizen, weggooien, enz enz).
Tijdens de middag wel een "break" genomen om mijn verjaardag te vieren met mijn collega Véronique. Thanks for the pizza!

Daarna werd het rondrijden om onze receptietafeltjes op te gaan halen, nog wat dingen te verhuizen en stoeltjes bij tante Chris te gaan halen zodat zij die willen morgen kunnen zitten.

Eindelijk thuisgekomen nog enkele drankjes koel gelegd voor morgen en seffens naar bed.

Geen flesje kraken... té moe! En morgen hebben we energie nodig!

Slaapwel...

5 comments:

@nn said...

Happy B-day!
Enjoy your goodbuy-party!
en tot snel in de Marina.

Anonymous said...

Hallo Kristine
Hopelijk heb je na de rush van zaterdagavond je verjaardagscadeautje nog gevonden; het is een centuur met groene bolletjes van bij de Promod. Ja, in alle drukte van ons huidig leven had ik zelfs geen tijd meer om je cadeautje nog in te pakken. Anyway, nog een hele gelukkige verjaardag en ik zal je vanaf morgen heel veel mailen.
Dikke kus,
Sonja

Anonymous said...

Kristine,
nog bedankt voor die super party zaterdag. Heel leuk dat ook wij "spanjaarden" daar mochten zijn !
Allerbeste wensen voor de komende (ongetwijfeld drukke) weken ! Succes !
Hilde

Anonymous said...

M'n beste 'familiegenootjes', bedankt voor het fijne afscheidsfestijn. En ach, die traantjes horn er nu éénmaal bij hé, het bewijst alleen maar jullie goede band met het thuisfront!
Hopelijk hebben jullie een vrij goede vlucht achter de rug, ook al neemt het een tijd in beslag en zal het 'settelen' ginds vlot verlopen. Alvast héél véél succes ginds en veel liefs van je nichtje Hélène, en de rest van de bende natuurlijk! Tot over twee weken want ook ik vertrek zaterdag op vakantie!
Hélène
xxx

kristine@BackinBelgium said...

BEDANKT VOOR DE FIJNE REACTIES... We zijn druk aan het shoppen en aan het uitpakken en meubels in elkaar aan het vijzen... Dikke kus aan allemaal