Thursday, September 28, 2006

Bezoek uit Belgenland

Vandaag was het dan zover... rond 15u00 kwam de vlucht uit London toe, die mammie naar ons zou brengen. Een dikke 3 kwartier hebben we staan wachten (wij waren iets later dan 15u00 in de luchthaven) en daar was ze dan: moe maar blij dat ze er was! Axelle was door het dolle heen... en heeft heel de autorit constant mammie de oren van het hoofd gepraat.
Thuis aangekomen, werden de valiezen geopend en kwamen de cadeautjes uit Belgiƫ tevoorschijn.
Dankjewel aan tattie voor de leuke jeans en bijhorend t-shirt, dankjewel aan tante Chris voor de mooie jeansrok en de sweater, dankjewel oma voor de andere mooie spullen (rokjes en t-shirts, kousjes...) en dankjewel ook oma voor de lekkere pralientjes en de chocolade. Van deze laatste heb ik al een halve reep omgetoverd tot chocoladehagel met mijn raspje. Dat gaat smaken op de boterham!
Ook leuk was dat er al cadeautjes van mammie en pappie voor Axelle's verjaardag in de valies zaten: kleren, een Harry Potter-boek, een mooie pop, een armbandje en halskettinkje...
En dan waren er ook nog 2 leesboeken van de oma en opa... Axelle heeft nu weer voldoende lectuur!
Na een zwemmetje en een pastaschotel met glaasje wijn, besloot mammie dat het hoog tijd was om naar dromenland te vertrekken.
Hopelijk heeft ze een redelijke nachtrust, zodat ze morgen fit en monter haar 1ste dag hier ter plaatse ten volle kan beleven.
De eerste uren van de ochtend zal ze alleszins geen last van mij hebben, want dan ben ik weer naar de buikdansles!

2 comments:

kastelke said...

Veel plezier! Geniet er maar van!

ilse said...

Geniet van je bezoek. Ik weet hoe leuk het is om je bezoekers te zien en dan de valiezen te zien open te gaan en de heerlijke cadeaus eruit te krijgen.