Wednesday, September 27, 2006

Een geurtje (2)

Overdag weer hetzelfde verhaal, maar dat lijkt alleen maar logisch als ik zie hoe traag het dakwerk hier vordert!
Gelukkig 's avonds (dwz na 5pm) wel beterschap. Heb vandaag een mailtje van "management" gekregen dat ik absoluut gelijk heb dat ik tenminste 's avonds mijn flat wil kunnen verluchten. (Om het letterlijk met hun woorden te zeggen: "Your request is only reasonable and I would like to keep you happy.")
Ze hebben dus met de aannemer gepraat en deze gaat, vanaf morgen, zijn machine verzetten. Vandaag was deze stinkmachine deftig afgesloten, zodat we nu met de schuifdeur open kunnen zitten om te verluchten.
Eigenlijk komt het dus altijd op hetzelfde neer: Wie niet waagt, blijft maagd... wie niet klaagt, blijft in dit geval 3 weken met de stank zitten!


Nog even een boodschapje voor Nadine, Kris en Arno: gisteren verhuisd, EINDELIJK! Geniet van jullie nieuwe huis, dat het ook snel een echte thuis mag worden... en voor jullie 't weten, staan wij bij jullie op de stoep voor een rondleidingske in dat droomhuis van jullie! Geniet er maar goed van, jullie hebben het (na deze lange lijdensweg) méér dan verdiend om daar te wonen...

No comments: