Tuesday, September 26, 2006

Een geurtje...



Al sinds gisteren hangt er hier een geurtje...
Ze zijn nl sinds 5 september al aan het werk aan het dak van onze blok (zie foto's). Eerst beperkte zich dat tot veel stof en vuiligheid op de terrasmeubelen, sinds gisteren echter zijn ze aan het leggen van de roofing begonnen en stinkt het hier uren in de wind! Leuk is anders... en vooral ook "bad timing" nu ons bezoek op komst is en we overdag niet eens buiten kunnen eten van die stank!

Probleem is ook dat hier aan het water altijd wel een windje staat en dus ook, na het stopzetten van de machine, de geur nog steeds met de wind verspreid wordt en je dus bijgevolg ook 's avonds geen ramen of deuren kan openzetten (miserie!).

Gisterenavond was het hier dus snikheet binnen en konden we niet verluchten (behalve dan de deur die op de "gesloten" hal geeft, maar da's niet echt verluchten natuurlijk)...

Vandaag mijn stoute schoenen aangetrokken en eens direct bij de werkmannen gaan horen hoe lang dit hier nog gaat duren en of ze aub 's avonds die machine willen afsluiten zodat wij "misschien" toch een beetje frisse lucht kunnen krijgen.

De man met wie ik sprak was héél vriendelijk, nu nog hopen dat hij inderdaad dat deksel gaat checken vanavond voor hij vertrekt... spijtig genoeg was het minder goede nieuws dat deze werken nog zeker 2 weken zullen duren (met bijhorende geurhinder)...

Ik vermoed dat we dus veel avondwandelingen zullen maken de komende dagen en veel weg van huis zullen zijn de komende weekends!

To be continued...

No comments: