Sunday, September 17, 2006

Een druk maar leuk weekend

Zaterdag gaan shoppen in Santa Monica met Michael (Alain's collega) en diens vriendin Marina en dochtertje Amelia. Het klikte meteen tussen de meisjes en ook de mama's konden het goed met elkaar vinden. Alles gevonden wat we nodig hadden, nl. gesloten schoenen voor Axelle (want in het schoolreglement staat dat men geen "open schoenen of sandalen" mag dragen), sportschoenen voor Axelle (want begin oktober starten de gymklassen op school), werkkledij voor Alain (een mooi pak gevonden bij Zara), een dikkere jas voor Axelle voor de "koudere" dagen en nog wat kledij (alles bij Zara tegen een belachelijk lage prijs).
Ikzelf niets gekocht, maar ga nog eens een dagje shoppen met Marina en dan zullen wij de dollars laten rollen!
's Avonds nog een hapje gaan eten in Santa Monica en dan terug richting Marina del Rey.

Vandaag, zondag, de dag begonnen met een gratis brunch vanwege Mariners Village waar we wonen. Alain had zijn collega, Mohammed, uitgenodigd om te komen tennissen en eerst te brunchen... Allerlei lekkers van het buffet opgegeten op onze luie stoel aan het zwembad...
Na de middag hadden we afgesproken met Kurt, Nele en hun kinderen. Zij zijn 1 dagje voor ons in LA aangekomen en wonen in Passadena. We hebben hen enkele weken geleden leren kennen op het strandevent van de Belgen in Californië voor onze nationale feestdag.
Het klikte goed tussen de ouders én goed tussen de kindjes... vandaar dat we al eens tot bij hen waren geweest en zij nu bij ons op bezoek kwamen.
Eerst een wandelingetje gemaakt naar de Oceaan en daarna zwemplezier voor iedereen aan het zwembad. De dag werd afgesloten met een etentje in een lokaal restaurantje hier aan de Oceaan.

Het weekend is weer voorbijgevlogen...

Morgen terug naar werk (voor Alain) en naar school (voor Axelle, maar ook voor mij).
Ik ga deze week op school helpen want ze houden er een boekenweek. Een bepaald percentage van de verkoop gaat naar de school en daarvan worden dan weer boeken gekocht voor onze kinderen. Ik heb me dus aangeboden als vrijwilliger om bijna dagelijks een aantal uurtjes te gaan helpen (en zal dus bijna niet "online" zijn deze week). Maar hierover zeker meer in de loop van de week!

1 comment:

saskia said...

hmmmmmmmmm brunch

ik heb net blue berrie muffins gemaakt, maar ik ga toch zo een speciale bakplaat ervoor moeten kopen, want papieren muffins zonder extra ondersteuning groeien in de verkeerde richting (niet omhoog maar in de breedte)